Τι προβλέπουν τα άστρα για το κάθε ζώδιο στις 14/6

Το πλανητικό σύστημα σας κλείνει το μάτι κι εσείς πρέπει να πάτε προς το μέρος του για να ακούσετε τον ψίθυρο που σας στέλνει…

Διαβάστε τις ημερήσιες προβλέψεις με τη ματιά της Μπέλλας Κυδωνάκη!


ΚΡΙΟΣ

Νέες πληροφορίες σας έρχονται από παντού που αφορούν κυρίως τον τρόπο που θα αναπτυχθείτε και θα αλλάξετε την ροή των οικονομικών σας προς το καλύτερο. Οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο μπορεί να νοιώσετε ότι μια συγκεκριμένη σχέση σας περιορίζει και σας βάζει φρένο. Σίγουρα θα περάσετε μια κρίση που χρειάζεται να βάλετε τα πράγματα στην σωστή τους θέση και μετά

θα δράσετε με την ησυχία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η απομόνωση σας κάνει καλό γιατί σκέφτεστε και απελευθερώνεστε από δικές σας φοβίες και ανασφάλειες. Αυτό που θέλετε να ξεκινήσετε μέσα στον εργασιακό σας χώρο ή στην καθημερινότητά σας σίγουρα θα το λύσετε με έναν δυναμικό ή πρακτικό τρόπο. Επειδή νοιώθετε ότι ρισκάρετε σε κάποια θέματα, καλό είναι να πάρετε περισσότερες γνώσεις για να ξεκαθαρίσετε μέσα σας το σωστό από το λάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο χώρος του σπιτιού σας χρειάζεται σίγουρα οργάνωση αλλά και διάθεση για να το ολοκληρώσετε. Τώρα θα κάνετε δυναμικές τομές γιατί θα έχετε και αισιοδοξία για να ανταποκριθείτε στις νέες τρέχουσες ανάγκες της ζωής σας. Το φιλικό ενδιαφέρον ενός ατόμου θα σας κολακεύσει, αλλά θα διατηρήσετε τις αποστάσεις και κυρίως με ένα πρόσωπο μεγαλύτερο που υπάρχει στην ζωή σας από το παρελθόν σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχετε διάθεση να συγκρουστείτε, κυρίως για θέματα εργασιακά αλλά και με ένα άτομο της οικογενείας σας. Θα συγκρατηθείτε όμως γιατί θέλετε να διατηρήσετε τους τύπους και τα όρια. Οι δυναμικές αποφάσεις θα σας βοηθήσουν να ξεφορτωθείτε τα κακώς κείμενα μιας συνεργασίας. Ένα ταξίδι που θέλετε να κάνετε θα σας ευνοήσει επαγγελματικά.

ΛΕΩΝ

Έχετε μπει σε φάση δράσης. Προσπαθείτε πάρα πολύ να εξισορροπήσετε και να τα βρείτε με όλους και όλα. Είναι δύσκολο αλλά τα καταφέρνετε γιατί έχετε γίνει περισσότερο επικοινωνιακοί και διπλωμάτες. Μια συζήτηση με ένα άτομο της οικογενείας σας θα γίνει σε μυστικό επίπεδο και θα σας προβληματίσει γιατί χρειάζεστε να πάρετε απόφαση. Κυρίως η σχέση με έναν Αιγόκερω θα σας αναγκάσει να αναθεωρήσετε κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επαφή με έναν Καρκίνο θα σας δώσει ένα μήνυμα για την ερωτική σας ζωή. Ίσως οι ελεύθεροι να νοιώσετε την ανάγκη να κάνετε οικογένεια. Η προτροπή ενός φίλου θα σας δώσει δημιουργική διάθεση. Η καριέρα σας χρειάζεται άνοιγμα σε κοινωνικές σχέσεις και μεγαλύτερη διάθεση για συνεργασίες. Μια καινούργια επαγγελματική προοπτική θα είναι αισιόδοξη αλλά χρειάζεται να είσαστε προσγειωμένοι και με γνώση της πραγματικότητας.

ΖΥΓΟΣ

Τα θέματα των άλλων σας απασχολούν ιδιαίτερα. Προτιμάτε να μοιράζεστε ακόμα και θέματα που μπορείτε να τα καταφέρετε μόνοι σας και με αυτόν τον τρόπο νοιώθε

Keywords
Τυχαία Θέματα