Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 14/6


από τη Χριστίνα Δημοπούλου

Γενικό προφίλ

Το «Μετέωρο Βήμα του Πελαργού» θυμίζει η σημερινή μέρα, αφού η Σελήνη στο μεγαλύτερο μέρος της είναι σε κενό πορείας και κατ' επέκταση αποφάσεις, επιλογές και καταστάσεις κρέμονται από μια κλωστή. Αλλιώς τα υπολογίζετε τα πράγματα και αλλιώς θα εξελιχθούν. Αν αποφασίσετε να γραφτείτε στο γυμναστήριο, μπορεί στη συνέχεια να μην ξαναπατήσετε το πόδι σας ή αν αγοράσετε ένα όμορφο ρούχο με ζωηρά χρώματα, μπορεί, αφού μπει στο πλυντήριο, να είναι πλέον άχρηστο. Από αργά το απόγευμα όμως, η Σελήνη μπαίνει στον αγαπημένο

της Ταύρο και σας δίνει άπλετο χρόνο για να χαρείτε και να χαλαρώσετε.

ΚΡΙΟΣ

«Οι τροπαιούχοι του αγώνα»

Σας αρέσει να κινήστε γρήγορα και να μάχεστε για αυτό που πιστεύετε. Σήμερα, ακόμα και αν τα πράγματα δείχνουν ότι νικήσατε, μπορεί στη συνέχεια οι εξελίξεις να θέσουν το τρόπαιο της νίκης σας στα αζήτητα. Αισθηματικά, ένα φλερτ προχωρά στο επόμενο βήμα ενώ η καλή αίσθηση του χιούμορ και τα πνευματικά προσόντα ενός πρόσωπου θα σας ωθήσουν να το γνωρίσετε. Οι γεννημένοι του 1982 θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ

«Σε κατάσταση ζεν»

Σήμερα με τη Σελήνη σε κενό πορείας μέσα στον 12ο ίσως ξεκινήσετε κάποιες πνευματικές ή χαλαρωτικές ασκήσεις που στη συνέχεια πιθανόν να μην ακολουθήσετε. Προτιμήστε το απόγευμα και το βράδυ για να μπείτε στη διαδικασία να κάνετε νέες αρχές και καινούργιες επιλογές, προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να μακροημερεύσουν. Μια αισθηματική κίνηση ίσως δεν αποδώσει τα μέγιστα. Οι γεννημένοι του 1974 θα αναπτύξετε νέες επαγγελματικές στρατηγικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

«Κινούμενα σχέδια»

Αν κανονίζετε τις πρωινές ώρες κάποια σχέδια με φίλους και γνωστούς, ίσως στη συνέχεια αλλάξουν ή διαφοροποιηθούν. Θέματα που σχετίζονται με την έναρξη κάποιων δραστηριοτήτων για το καλοκαίρι μπορούν να πάνε πάρα πολύ καλά χάρη στο επικοινωνιακό σας ταλέντο. Ωστόσο, ίσως χρειαστεί να πάτε και να ξαναπάτε για την ολοκλήρωση κάποιων τυπικών διαδικασιών. Οι γεννημένοι του 1989, αποφύγετε να μεσολαβήσετε για ένα αισθηματικό συνοικέσιο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

«Εκκρεμότητες»

Κάποιες σοβαρές και σημαντικές εργασίες που θέλετε να κάνετε σήμερα ίσως γίνουν βιαστικά και τελικά δεν έχουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Μια κοινωνική εκδήλωση ίσως σας φέρει σε δύσκολη θέση, δεδομένου ότι θέλετε να αποφύγετε τις επαφές με κάποια πρόσωπα. Ένα φιλικό άτομο θα σας συμβουλευτεί για ένα προσωπικό του πρόβλημα. Οι γεννημένοι του 1963 θα βρείτε το χαμένο κλειδί για μια υπόθεση.

ΛΕΩΝ

«Αγωνία»

Διαδικασίες που συνδέονται με φορείς του δημοσίου θα σας αγχώσουν και πιθανόν να σας έχουν στην τσίτα για πολλές ώρες. Εκτός αυτού, μπορεί η δουλειά σας να μην τελειώσει σήμερα και αυτό να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα. Ο εκνευρισμός και η ένταση δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση, απλά θα οξύνουν το άγχος. Αποδεχτείτε τα γεγονότα και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να αξιολογήσει τι είναι καλό να κάνετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα