Τα SOS της εβδομάδας

«Οι πλανήτες κάνουν την δουλειά τους κι εμείς την δική μας»


Όλοι γνωρίζουμε πως στην φύση ακόμη και ένα εξαιρετικά ανθυγιεινό περιβάλλον για κάποιο είδος, μπορεί να είναι γόνιμο για ένα άλλο. Το ίδιο συμβαίνει και με τις κοσμικές επιρροές, που ενώ μπορεί να ευνοούν συγκεκριμένες δραστηριότητες, την ίδια στιγμή να είναι ασύμβατες με κάποιες άλλες.

Γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προσαρμοζόμαστε στο εκάστοτε κλίμα των ημερών, αποκομίζοντας τα περισσότερα δυνατά οφέλη, στην λογική πάντα του «συν Αθηνά και χείρα κίνει».

Μια αναγκαία υποσημείωση είναι πως οι μεν «συμβατικές»

πλανητικές όψεις μπορεί να επιδρούν μία και δύο ημέρες πριν «κλείσουν» με ακρίβεια, οι δε «κρυφές» έχουν την τάση να επιδρούν είτε την ίδια ημέρα που σχηματίζονται, είτε την επόμενη.

*Θέλετε να μάθετε τι προβλέπουν για εσάς τα άστρα για τον επόμενο χρόνο; Το astrology.gr έχει τις απαντήσεις εδώ.

Από 24 έως 30 Νοεμβρίου

Εξαιρετικά πλούσιες σε επιρροές είναι οι επόμενες επτά ημέρες. Η Σεληνιακή έκλειψη στους Διδύμους, η μάλλον ταλαιπωρημένη Αφροδίτη και ο Άρης που συνεχίζει τις επαφές του με τους «μεγάλους» του ζωδιακού, συνθέτουν μια πραγματικότητα πολλών διαστάσεων, στην οποία καλούμαστε να πάρουμε θέση, εκμεταλλευόμενοι τις περιστάσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παράλληλα, από την Τρίτη, ο Ερμής επανέρχεται σταδιακά σε ορθή φορά, ενώ όσον αφορά τις όψεις μεταξύ των αργών πλανητών, ξεχωρίζει το «κρυφό» τετράγωνο Κρόνου-αστρικού Ποσειδώνα, για το οποίο μπορείτε να πάρετε μια ιδέα στο «ειδικό παράρτημα» στο τέλος του άρθρου.

Ας ξεκινήσουμε όμως, από εκεί που είχαμε μείνει την προηγούμενη εβδομάδα

Το ΣΑΒΒΑΤΟ, οι δύο όψεις του Άρη, με τον Χείρωνα και τον Κρόνο, έχουν σαν κοινή συνισταμένη τους τη σύνθεση/σύγκρουση του ατομικού πνεύματος με το συλλογικό.

Ο Άρης σε εξάγωνο με το Χείρωνα

Main stream: Προστατευτική αγκαλιά. Διευθέτηση οικογενειακών θεμάτων. Παππούδες και γιαγιάδες εν δράσει, οι «κοτσονάτοι». Πρόγονοι που εμπνέουν. Κοινωφελή έργα. Ομοψυχία, απέναντι σε έναν κοινό κίνδυνο. Εσωτερική κατάδυση.

SOS: Οργή, άγρια ένστικτα. Αμφισβήτηση της παράδοσης. Προσβολή μνήμης. Ενδοοικογενειακές έριδες. Ένταση σε λαϊκές εκδηλώσεις. «Κυνήγι μαγισσών», προκατάληψη, δεισιδαιμονία. Δήμοι και κοινότητες σε αναβρασμό. Ατυχήματα με πρωταγωνιστές ηλικιωμένους. Ζημιές στο σπίτι, διατάραξη οικιακής γαλήνης. Εφιάλτης από το παρελθόν.

Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο

Main stream: Συνδυασμός τόλμης και ρεαλισμού. Συμβιβασμός, αμοιβαίες υποχωρήσεις. Κατασκευαστικά έργα. Σταδιακή πρόοδος. Συμμαχία νέων και πρεσβυτέρων. Διοικητική μέριμνα.

SOS: Σύγκρουση συμφερόντων, αδιέξοδο. «Κτυπάει τη γροθιά στο μαχαίρι». Ρήξη με τους ισχυρούς. Ατυχήματα, κακή οδηγική συμπεριφορά. Χάσμα γενεών. Περιχαράκωση, περιορισμός της έκφρασης, «κλείδωμα». Απώλεια ενέργειας, κατάπτωση, κατάθλιψη.

Την ΚΥΡΙΑΚΗ, ο αστρικός Άρης σχηματίζει μια αντίθεση με τον τροπικό Δία

Main stream: Σπορ, αθλητ

Keywords
Τυχαία Θέματα