Το τρίτο πρόσωπο: Ο Τοξότης σε παράλληλη σχέση

Λατρεύει τις περιπέτειες και ρίχνεται στο κυνήγι του έρωτα χωρίς να πολυσκεφτεί, να αναλύσει ή να βάλει διαχωριστικές γραμμές στον ποιόν ή ποιά θα ερωτευτεί.

Στα χνάρια του Ολύμπιου Θεού Δία, ο Τοξότης δεν δέχεται φραγμούς σε θέματα έρωτα, αντίθετα απαλλαγμένος από ενοχές και φοβίες απολαμβάνει τον - για τους άλλους- απαγορευμένο καρπό… χωρίς όρια. Λατρεύει τις περιπέτειες και ρίχνεται στο κυνήγι του έρωτα χωρίς να πολυσκεφτεί, να αναλύσει ή να βάλει διαχωριστικές γραμμές στον ποιόν ή ποιά θα ερωτευτεί. Ωστόσο εδώ καλό είναι να διαχωρίσουμε τα δύο φύλα ως προς τη συμπεριφορά

τους, αφού οι μεν άνδρες Τοξότες πάνε... γυρεύοντας, οι δε γυναίκες του ζωδίου πέφτουν συχνά θύματα της φιλελεύθερης συμπεριφοράς τους που στα μάτια πολλών ανδρών σημαίνει «είμαι εύκολη και δεν δημιουργώ προβλήματα», άρα ιδανική για «τρίτη» ή... τέταρτη! Φυσικά πρόκειται περί λάθους, αφού τα περί ευκολίας δεν ισχύουν σε κανένα επίπεδο.

Έτυχε – Θύμα των περιστάσεων

Ένας Τοξότης μπορεί να είναι εύκολη λεία γιατί πολλές φορές είναι ευκολόπιστος ή πλεονέκτης -διαλέγετε και παίρνετε- και παρασύρεται από την αισιοδοξία του. Έχει το νου στις θετικές προοπτικές που ανοίγονται, δεν εξετάζει τα παρελκόμενα και έτσι μπορεί άνετα να βρεθεί με ένα άτομο που «ουπς είναι σε σχέση» και εκείνος να γίνει το τρίτο πρόσωπο γιατί απλά δεν πρόσεξε.

Πως το μαθαίνει

Απλά τα πράγματα. Δεν θα μπορεί να τον/την ακολουθήσει σε κάποιο ταξίδι, σε κάποια υπαίθρια εξόρμηση ή κάποια εκδρομή του Σαββατοκύριακου. Τις πρώτες φορές πείθεται εύκολα με δικαιολογίες τύπου «κάτι έτυχε», «δεν θα μπορέσω», κλπ, εν συνεχεία όμως επειδή η κατάσταση αυτή θα γίνεται σχοινί κορδόνι θα καταλάβει το αυτονόητο.

Διεκδικεί ή φεύγει

Αυτό βέβαια αφορά κυρίως τις γυναίκες του ζωδίου, αφού οι άνδρες δεν πολυσκοτίζονται «αν γίνεται η δουλειά τους». Γι’ αυτό πληρώνουν εξ άλλου ένα σκασμό λεφτά στις ερωμένες τους (όχι όμως και στις συζύγους, που παίρνουν μόνον τα νόμιμα)... Αντίθετα, μια Τοξοτίνα συνήθως κάνει μεν την προσπάθειά της αλλά δεν μπορεί να περιμένει για πολύ, μέχρι ο άλλος να αποφασίσει αν θα βάλει το καπελάκι του στραβά και θα την ακολουθήσει. Σίγουρα θα τον περιμένει για κάποιο διάστημα άλλα αν αρχίσουν τα «δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να το πω», «χρειάζομαι κι άλλο χρόνο» και τα συναφή, βαριέται, κουράζεται και γίνεται Λούης. Γενικά δεν υπάρχει καλύτερο κίνητρο για έναν Τοξότη για να την κοπανήσει από το να αρχίσει να ζορίζεται. Τότε θα σηκωθεί ένα πρωινό και θα αναφωνήσει... «άντε γεια».

Πέτυχε – Σφήνα ανάμεσα σε δύο

Ως πνευματικό παιδί του Δία, η σπίθα της περιπέτειας μπορεί να τον οδηγήσει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι, όχι με... κακές προθέσεις. Δεν θέλει ούτε να προσβάλει ούτε να χωρίσει, απλά είδε φως και μπήκε! Αρχικά οι επιδιώξεις, οι προσδοκίες και οι επιθυμίες του είναι μεγάλες και φαρδιές σαν λεωφόροι που συνεχώς διαπλατύνονται, στη συνέχεια όμως η πραγματικότητα τον προσγειώνει ανώμαλα. Διότι, ναι μεν δεν έχει εκ γενετής κάποιο πρόβλημα αποκλειστικότητας,

Keywords
Αναζητήσεις
τοξοτης θυμα, τοξοτινα
Τυχαία Θέματα