Εβδομαδιαίες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια

Από 25/11 έως 1/12 - Γράφει η Σμάρω Σωτηράκη



ΚΡΙΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει την Τετάρτη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων, δίνει στο στίγμα της σε αυτή την περίοδο. Το ευχάριστο για εσάς είναι ότι αυτά τα ζώδια «βλέπουν» θετικά το δικά σας και, αν είστε προσεκτικοί, η περίοδος θα περάσει χωρίς ιδιαίτερες απώλειες και στεναχώριες.

Πολλές εντάσεις και πιθανώς σοβαρά προβλήματα μπορεί να ενσκήψουν στους γεννημένους τον Μάρτιο, καθώς

ο Άρης θα πυροδοτήσει το τετράγωνο του Ουρανού με τον Πλούτωνα. Πάντως θα αντεπεξέλθετε, αφού οι μάχες είναι στη φύση σας και τώρα επιβάλλεται να δώσετε κάποιες για να φέρετε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή σας.

Προσέχετε για να έχετε: Αν πρέπει να κάνετε κάποια σημαντικά ραντεβού, είναι προτιμότερο να τα αναβάλλετε για το επόμενο δεκαπενθήμερο γιατί η έκλειψη στο ζώδιο που σχετίζεται με τις επαφές σας, μπορεί να ρίξει ένα πέπλο και να μη σας αφήσει να δείτε ξεκάθαρα τις καταστάσεις με κίνδυνο να πέσετε σε επικοινωνιακές παγίδες.

Κρατάμε το καλό: Θα αναγκαστείτε να δώσετε κάποιες λύσεις σε σοβαρές οικονομικές υποθέσεις και θα αγχωθείτε αλλά η πίεση που θα νιώσετε τελικά θα σας βγει σε καλό γιατί θα κλείσουν κάποια ανοικτά μέτωπα.


ΤΑΥΡΟΣ

Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, προσβάλλει τον άξονα των οικονομικών, των αξιών, της ψυχολογικής σας κατάστασης. Κοινώς πρέπει να είστε εστιασμένοι σε αυτούς τους τομείς, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί στο πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορεί να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, να καθυστερήσουν οι εισπράξεις σας ή να προκύψουν έκτακτα έξοδα. Είναι προτιμότερο να μην υπογράψετε κανέναν διακανονισμό και να αναβάλλετε οποιαδήποτε κίνηση σχετίζεται με περιουσία και χρήματα για τη μεθεπόμενη εβδομάδα.

Προσέχετε για να έχετε: Η κυβερνήτης του ζωδίου σας Αφροδίτη, σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο στον πολικό σας Σκορπιό. Φαίνεται ότι θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις, καταπιεστικές συμπεριφορές, παγερές στάσεις στις σχέσεις σας. Καλό θα ήταν να αναλάβετε τις ευθύνες των λαθών και των επιλογών σας πριν αντιδράσετε άσχημα προς το ταίρι σας.

Κρατάμε το καλό: Μην αφήσετε τα πράγματα στην τύχη τους στον επαγγελματικό τομέα. Δράστε αποφασιστικά για να έχετε το ποθούμενο αποτέλεσμα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σεληνιακή έκλειψη πραγματοποιείται την Τετάρτη στο ζώδιό σας και σας δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο που δεν θα θέλατε καθώς βάζει στο στόχαστρο τις σχέσεις, τις συνεργασίες σας, τη δημοτικότητά σας, τη διάθεσή σας, επιδρώντας κυρίως στους Διδύμους που έχετε γεννηθεί το Μάη.

Ο Άρης πυροδοτεί το τετράγωνο Πλούτωνα – Ουρανού, γεγονός που μπορεί να φέρει στην επιφάνεια οικονομικά θέματα με τράπεζες, εφορίες, κληρονομιές που σας δυσκολεύουν. Να είστε σε ετοιμότητα να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις.

Προσέχετε για να έχετε: Αυτή την εβδομάδα να είστε πολύ προσεκτικοί καθώς οι εντάσεις, ο υποκειμενισμός, ο εκνευρισμός και το γεγονός ότι το τοπίο σας είναι θολό και δεν έχετ

Keywords
Τυχαία Θέματα