Τι πρέπει να τρώτε για το πρόσωπό σας και όχι για το σώμα σας

Συμβουλές από την γκουρού των star στα θέματα της υγείας Jennifer Irvine

Υπάρχει ένα δίλλημα όταν πατήσετε τα 30. Πρέπει να διαλέξετε ανάμεσα στο πρόσωπο και το δέρμα. Δηλαδή που θέλετε να δώσετε βάση. Ακούγεται δύσκολη η επιλογή όμως αν επικεντρωθείτε να έχετε ένα κοκκαλιάρικο σώμα τότε το δέρμα του προσώπου σας θα γίνει λεπτό και αμέσως θα εμφανιστούν ρυτίδες.

Η Jennifer Irvine, η γκουρού των star

στα θέματα υγείας και διατροφής αποκαλύπτει 5 χρυσούς κανόνες για αστραφτερό δέρμα χωρίς αυτό να έχει αντίκτυπο στην περιφέρεια της μέσης μας.

1. Φτιάξτε μια διατροφική ομάδα με πρωτεΐνες. Η πρωτεΐνη είναι απαραίτητη για την παραγωγή κολλαγόνου έτσι τρώγοντας ένα ευρύ φάσμα λαχανικών και ινώδη υδατάνθρακες θα βοηθήσετε στην γρήγορη ανάπτυξη αυτών των κυττάρων. Καρότα, λάχανο, σπανάκι , παπάγια, μπρόκολο και αβοκάντο πρέπει να τα συμπεριλάβετε στη διατροφή σας.

2. Φρούτα. Η βιταμίνη C από τα πορτοκάλια και τα ακτινίδια είναι γνωστό ότι ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου . Ένα από τα αγαπημένα πράγματα για την υγεία του δέρματος είναι τα λεμόνια και καλό θα είναι να τα προσθέσετε στη καθημερινότητά σας.

3. Τα λίπη δεν σας προσθέτουν λίπος. Μην φοβάστε τα καλά λίπη όπως ξηρούς καρπούς, αμύγδαλα, φουντούκια και καρύδια. Μια χούφτα ξηροί καρποί είναι το τέλειο σνακ.

4. Προσοχή στα κρυφά σάκχαρα. Τρόφιμα με χαμηλή περιεκτικότητα σε θερμίδες μπορεί να έχουν δεχθεί τέτοια επεξεργασία και να έχουν ζάχαρη. Πολλά περιέχουν τεχνητές γλυκαντικές ουσίες που προκαλούν τον όλεθρο στο δέρμα με το σπάσιμο κάτω από την ελαστίνη, κολλαγόνου και των πρωτεϊνών που βοηθούν να δείχνει το δέρμα νέο.

5. Το δέρμα μισεί το αδυνάτισμα. Οι δίαιτες της πείνας είναι σίγουρο ότι θα επηρεάσει το δέρμα και μάλιστα αρνητικά. Όπως λέει η Jennifer «πολλοί διάσημοι πελάτες μας έρχονται και μας ζητούν το δέρμα τους... πίσω».

Keywords
Τυχαία Θέματα