Θυμάστε τον πιτσιρίκο από το Two and a half Men; Δε φαντάζεστε πώς έγινε!

Η μεταμόρφωσή του είναι αν μη τι άλλο, απρόβλεπτη

Όλοι θυμόμαστε τον Angus T. Jones, τον πιτσιρικά του Two and a Half Men, την πιο ακριβοπληρωμένη σειρά στην τηλεόραση. Η σειρά που έκανε κάποτε τον Charlie Sheen να βγάζει εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, όπως και τον Ashton Kutcher. Κάπως έτσι και ο νεαρός της φωτογραφίας, μεγάλωσε επί

της οθόνης κατακτώντας τον τίτλο του πιο ακριβοπληρωμένου ανήλικου ηθοποιού.

Στις 6 Μαρτίου εμφανίστηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο της σειράς το οποίο φανταζόμαστε δεν έχει πολλύ καιρό που γυρίστηκε. Ο ίδιος πριν από 6 μήνες είπε ότι αποχωρεί από το cast, μετανιώνοντας κάθε στιγμή που εμφανίστηκε στην TV.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως ο ρόλος του είναι κάτι που δεν τον κάνει να αισθάνεται περήφανος μιας και δεν προάγει το θέλημα του θεού και τον κάνει να αισθάνεται αμαρτωλός. Κακός Χριστιανός.

Ο Angus έχει ασπαστεί το Εκκλησίασμα των Παγκόσμιων Θεριστών της Εκκλησίας Outreach στο Houston, και στα 20 του αποφάσισε να τα παρατήσει όλα και να γίνει ιεροκύρηκας. Άφησε μούσια και μαλλιά, ενώ δηλώνει πως θα ξαναβγεί στην τηλεόραση μόνο αν γυρίσει σειρά ή ταινία με θρησκευτικό περιεχόμενο της επιλογής του. Μάλιστα. Δείτε πώς έγινε μέσα σε λίγο καιρό, στην παραπάνω photo gallery.

Keywords
Τυχαία Θέματα