Κρας τεστ: Ποιον θα διάλεγες μεταξύ του Σέλντον Κούπερ και του Λέοναρντ Χοφστάντερ;

Ας υποθέσουμε ότι σας θέτουν το ερώτημα: Ποιος θα ήθελες να ήσουν αν όχι εσύ; Τι θα απαντούσατε; Σίγουρα όλοι θα σκεφτόσασταν υπαρκτούς ανθρώπους, με δόξα και λεφτά. Ποιος από αυτούς όμως που θα σας ερχόταν στο μυαλό θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τον Σέλντον Κούπερ; Γιατί κανένας δεν φτάνει όλα αυτά που σημαίνει ο τεράστιος Σέλι. Εκτός εάν πρόκειται για τον Λέοναρντ Χοφστάντερ.

Όταν ήρθε στη ζωή μας για πρώτη φορά το 2007 τους χλευάσαμε και τους θεωρήσαμε επιεικώς νερόβραστους και φλούφληδες,

βουτυρομπεμπέδες... φλώρους εν ολίγοις. Μετά από μια 7ετία που το Big Bang Theory προβάλλεται στις οθόνες μας είμαστε στο μεγάλο δίλημμα για το ποιος από τους δύο θα θέλαμε να είμαστε: Σέλντον Κούπερ ή Λέοναρντ Χόφσταντερ; Ο αλαζόνας και ιδιοφυής Σέλι ή ο έξυπνος γυαλάκιας και με ενεργείς σεξουαλικές ορμές Λέοναρντ;

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΖΩΗ

Ανάλυση: Ο δρ. Κούπερ σιχαίνεται τις κοινωνικές επαφές, δεν του αρέσουν τα ακουμπήματα, είναι δηλαδή η αμερικάνικη εκδοχή του Κατακουζηνού. Επίσης, κανονίζει τις κοινωνικές του συναναστροφές μετά από συνεννόηση, αποφεύγει το τυχαίο στη ζωή του. Ακόμα και εντός του σπιτιού υπάρχει ένα συμβόλαιο, που αν δεν τηρηθεί επιφέρει κυρώσεις. Τέλος, είναι αλαζονικός, τους θεωρεί όλους κατώτερους και ακόμα και τον φίλο του Χάουαρντ τον θεωρεί ασήμαντο για την κοινωνία, επειδή είναι μηχανικός και όχι φυσικός. Μάλιστα, είναι τόσο αντικοινωνικός που τον απειλούν για να πάρει άδεια από τη δουλειά του.

Ο Λέοναρντ από την άλλη είναι πιο ανοιχτός, περισσότερο όμως με τις γυναίκες, υποκινούμενος από την διαρκή του επιθυμία να κάνει σεξ. Μολαταύτα, είναι μετριόφρων και τρελαίνεται να σκαρώνει πλάκες με τον Ραζ και τον Χάουαρντ στον Σέλντον.

Επιλογή: Ο Σέλντον Κούπερ κερδίζει κατά κράτος γιατί δεν θέλουμε να μας πρήζουν το συκώτι και να μας ενοχλούν, ενώ είμαστε αφοσιωμένοι πλήρως στη γνώση και την επιστημονική εξέλιξη. Και ναι, όλοι οι υπόλοιποι είναι κατώτεροι μας και ο κόσμος θα ήταν μισός αν δεν υπήρχαμε εμείς.

ΔΟΥΛΕΙΑ

Ανάλυση: Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί και οι δύο είναι φυσικοί. Ο Σέλντον όμως μοιράζεται το γραφείο του με τον Ραζ, ενώ ο Λέοναρντ έχει δικό του εργαστήριο.

Στις σχέσεις με τους συναδέλφους, ο Σέλντον δεν έχει σχέσεις με άλλους φυσικούς, αφού τους θεωρεί όλους κατώτερους, ενώ πηγαίνει σε διαλέξεις για να ρεζιλεύει τους ομιλόντες και καυχιέται επ΄αυτού. Ο μόνος άνθρωπος που θαυμάζει είναι ο Στίβεν Χόκινγκ κι αυτό γιατί τον θεωρεί τον μοναδικό ισάξιο του.

Ο Λέοναρντ έχει καλές σχέσεις με τους φυσικούς στο πανεπιστήμιο και δεν είναι αυτός που θέλουν να σκοτώσουν. Γενικώς, είναι ένας απλός άνθρωπος, χαμηλών τόνων που και στη δουλειά θέλει να εξευτελίζει τον Σέλντον.

Επιλογή: Κανονικά θα επιλέγαμε τον Λέοναρντ, αλλά η επαγγελματική ζωή του Σέλντον έχει περισσότερη πλάκα και θα θέλαμε να κάναμε ιδιοφυίες να κοκκινίζουν εξαιτίας μας από ντροπή.

ΕΡΩΤΙΚΑ

Ανάλυση: Εδώ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο Σέλντον δεν έχει σεξουαλικές ορέξεις, δεν έχει ιδέα τι είναι το σεξ, για την ακρίβεια έπαιζε μια φορά Grand Theft Auto και νόμιζε πως οι ιερόδουλες που τους πρόσφερε λεφτά ήταν γυναίκες που έκαναν έρανο. Όταν πρόκειται για σεξουαλικά υπονοούμενα είναι χαζός. Φυσικά, συνάπτει σχέση με την Έιμι, αλλά γι΄αυτόν δεν έχει καμία διαφορά με την επικοινωνία τους με το πριν. Αν τυχόν είχε ενεργή σεξουαλικότητα τότε η Έιμι θα ήταν λαχείο, καθώς και πολύ συχνά αυνανίζεται και δείχνει ανοιχτή σε ένα λεσβιακό με την Πένι.

Ο Λέοναρντ έχει την τύχη να τον έχει ερωτευτεί η Πένι και να βγαίνει με την γκομενάρα της σειράς, ενώ ακόμα και όταν χώρισαν τα έφτιαξε με την αδερφή του Ραζ, την Πρίγια. Με λίγα λόγια τα ωραιότερα κορίτσια που κυκλοφόρησαν στη σειρά. Γενικώς, είναι ο πιο πετυχημένος από τους 4.

Επιλογή: Θα επιλέγαμε να τα έχουμε με την Κάλι Κουόκο ακόμα και αν η άλλη επιλογή ήταν η Έμιλι Ρατακόβσκι (όχι, αυτό είναι ιεροσυλία, το παίρνω πίσω, αλλά καταλαβαίνετε τη φιλοσοφία), πολλώ δε τώρα που ο Σέλντον έχει να αντιπαρατάξει το απόλυτο τίποτα, καθώς με την Έιμι δεν δίνουν ούτε φιλί στο στόμα.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ανάλυση: Ο Σέλντον είναι ένας ψιλόλιγνος με μια παιδική φραντζούλα και μοιάζει με ξυλάγκουρο. Ο Λέοναρντ είναι ένας μικρόσωμος με γυαλιά, που έχει θέμα με το ύψος του και θα ήθελε να είναι πιο ψηλός. Είναι όμως εκ του αποτελέσματος αυτός που οι γυναίκες θεωρούν πιο γλυκό.

Επιλογή: Και ναι, ο Λέοναρντ ισοφαρίζει και ο λόγος είναι και πάλι η Κάιλι Κουόκο (μήπως έπρεπε να είναι το δίλημμα αν θα θέλατε να είναι η Κάιλι Κουόκο κοπέλα σας να τα βγάλουμε όλα στο ναι;).

And the winner is...:Επειδή το αποτέλεσμα δείχνει ισοπαλία, βγάζουμε αυθαίρετα ως νικητή τον Σέλντον Κούπερ με την απαραίτητη προσθήκη της επιτυχίας του Λέοναρντ στο γυναικείο φύλο. Bazzingaaa!

Keywords
Τυχαία Θέματα