Δείξε μου τον browser σου να σου πω ποιος είσαι – Τα 5 είδη ανδρών «περιηγητών»

Λένε πως μπορείς να καταλάβεις πολλά για τον χαρακτήρα ενός άντρα από τα παπούτσια που φοράει, από το ρολόι του ή απλώς από το ντύσιμο του. Αυτό όμως που μας προκύπτει εν ευθέτω χρόνω και με την εισαγωγή νέων δεδομένων είναι ότι ένας άντρας μπορεί να δείξει πολλά από τον browser που χρησιμοποιεί.

Και όχι απλά ο περιηγητής σου σε χαρακτηρίζει, αλλά υπάρχουν 5 κατηγορίες που στοιχειοθετούν βαθύτερα στοιχεία του ανθρώπου και εν προκειμένω του εκάστοτε ανδρός.

1. Google

Chrome/Maxthon: Οι άντρες που χρησιμοποιούν αυτόν τον browser τρελαίνονται με οτιδήποτε νέο βγει και ξεχνάνε στο άψε σβήσε αυτό που είχαν και τους κρατούσε συντροφιά τόσο καιρό. Επίσης, δείχνουν μια τάση να θέλουν να πάνε με το ρεύμα και να ενταχθούν σε μια ομάδα.

2. Mozilla: Εδώ έχουμε πιο μετριοπαθείς χαρακτήρες που ναι μεν τους αρέσει το καινούργιο αλλά αν τους καλύπτει δεν πρόκειται να πάνε σε κάτι που προσφέρει περισσότερα. Δεν τους αρέσει να δείχνονται και κρατάνε πράγματα για τον εαυτό τους και δεν τα διατυμπανίζουν.

3. Internet Explorer: Εδώ μιλάμε για τύπους που 3 κατηγοριών: ριψοκίνδυνοι, μαζοχιστές και συναισθηματικοί. Ριψοκίνδυνοι γιατί μετά από τόσα χρόνια ο Explorer έχει κολλήματα, ειδικά για εργαζόμενους σε ιστοσελίδες δεν τα πάει καλά με το διαχειριστικό. Μαζοχιστές γιατί ακριβώς ξέρουν ότι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και μπορεί να έχουν απώλειες, αλλά επιμένουν. Άρα είναι επίμονοι και αναζητούν τα δύσκολα στη ζωή τους. Συναισθηματικοί γιατί πολλές φορές δυσκολεύονται να φύγουν από μία κατάσταση σίγουρη, γνωστή και δεδομένη για κάτι νέο που φαίνεται ελκυστικό, αλλά δεν ξέρουν πως θα εξελιχθεί.

4. Safari: Άντρες-γκατζετάκιες, κοιτούν πάντα την εμφάνιση, ζυγίζουν τα προσφερόμενα και όποιο έχει τα περισσότερα το προτιμούν, ενώ έχουν και μια μεγάλη τάση να δειχθούν, να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν πράγματα χρησιμοποιώντας το δυνατό τους σημείο.

5. K-Meleon: Πρόκειται για πιο πεπειραμένους και ψαγμένους τύπους, οι οποίοι αφού έχουν δοκιμάσει τα πάντα και ξέρουν τι τους προσφέρει το κάθε ένα καλούνται να κάνουν την τελική τους επιλογή. Και διαλέγουν κάτι σπάνιο που δεν είναι το κορυφαίο, αλλά είναι αυτό που τους καλύπτει και δεν τους βάζει στη δυσκολία της δημιουργίας περαιτέρω αναγκών και την συνακόλουθη προσπάθεια για κάλυψη τους. Είναι ότι λέει το όνομα τους: χαμαιλέοντες!

Keywords
Τυχαία Θέματα