Νέο θεατρικό για τον Βασίλη Κατσικονούρη

Είναι ένας θεατρικός συγγραφέας που πραγματικά τραβάει κόκκινη γραμμή στα πριν και στα μετά απ αυτό νεοελληνικά έργα, αποδίδοντας στο θέατρο την σημαντική του στις ζωές μας. Μετά το σπαρακτικό του «Γάλα», που για Πέμπτη χρονιά γεμίζει αίθουσες ο κόσμος να το δει, ήρθε «Το μπουφάν της Χάρλεϊ», που δικαίωσε την προσμονή ότι αυτός ο συγγραφέας δεν έδωσε ένα έργο και τελείωσε, αλλά έχει μέσα του ποτάμια λέξεων και ψυχών για να βρουν στόχο στα συναισθήματα ηθοποιών και κοινού. Τώρα, ο Βασίλης Κατσικονούρης παρουσιάζει το νέο

του θεατρικό έργο με τίτλο «Πήρε τη Ζωή στα Χέρια της». Το έργο με πρωταγωνιστές τους Νίκο Αρβανίτη, Δημήτρη Αλεξανδρή, Μαρία Σολωμού και Υρώ Μανέ θα ανέβει στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» από τις 9 Φεβρουαρίου.

Ιστορίες ανθρώπων. Ένας ψυχοθεραπευτής, ο Νίκος Αρβανίτης, που είναι επιστήμονας. Ένας θεατρικός συγγραφέας, ο Δημήτρης Αλεξανδρής, που εκπροσωπεί λοιπόν την τέχνη. Μια διαφημίστρια, η Μαρία Σολωμού, ως εκπρόσωπο της Επικοινωνίας. Και οι τρεις τους διαχειρίζονται τον λόγο και την εικόνα τους με μεγάλη επιτυχία. Ενώπιων τους θα βρεθεί, μια μοναχική γυναίκα, η Φωτεινή, που φτιάχνει στη σκηνή η Υρώ Μανέ. Αυτή, λοιπόν, δεν ξέρει να διαχειρίζεται τίποτα. Τίποτα εκτός απ τη φαντασία, τις αναμνήσεις της, την ανθρωπιά της.

Η σκηνοθεσία είναι του Γιώργου Παλούμπη και η μουσική του λατρεμένου Σταμάτη Κραουνάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα