Χατζηγιάννης - Μακρυπούλια: προβλήματα με το ΣΔΟΕ για το χλιδάτο σκάφος τους

Μπορεί πριν μερικές εβδομάδες ο αγαπημένος καλλιτέχνης να αγόρασε ένα υπέροχο σκάφος για τις καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά τα προβλήματα έρχονται από έλεγχο του ΣΔΟΕ που ανακάλυψε ότι το σκάφος ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρία.

Ο Μιχάλης εμφανίζεται να κατέβαλε, σύμφωνα με το δημοσίευμα της  Real Life, σε Έλληνα επιχειρηματία το ποσό των 380.000 ευρώ για να αποκτήσει το βρετανικό σκαρί. Ο τυπικός έλεγχος του

ΣΔΟΕ αποκάλυψε ότι το σκάφος είναι δηλωμένο ως επαγγελματικό και μάλιστα ανήκει σε ναυτιλιακή εταιρία. Η μεγαλύτερη έκπληξη είναι ότι ο αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης εταιρίας εμπορεύεται τυρόπιτες ενώ εμφανίζει στην εφορία ετήσιο εισόδημα 3.000 ευρώ.

Ο έλεγχος λοιπόν των στοιχείων του "ΖΕΜΙ" είχε ως αποτέλεσμα να δεσμευθεί το σκάφος μέχρι να ξεκαθαριστεί πλήρως η ιδιοκτησία του. Θα πάρει καιρό λοιπόν μέχρι ο Μιχάλης και η Ζέτα πραγματοποιήσουν ταξίδι στον Αργοσαρωνικό το Αιγαίο και το Ιόνιο αφήνοντας πίσω τους την περιπέτεια με τους ελεγκτικούς μηχανισμούς και την γραφειοκρατία. Πριν προλάβουν να χαρούν αυτό το δώρο φαίνεται πως υπάρχουν προβλήματα και το κράτος θα δώσει λύση αφού βγήκε στο φως της δημοσιότητας η εξέλιξη αυτής της αγοράς του Μιχάλη προς την αγαπημένη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα