Στον «αέρα» παίκτες και Ρότσα

Η ήττα από τον Λεβαδειακό επανέφερε στην επιφάνεια προβλήματα που τις ημέρες των γιορτών είχαν ξεχαστεί. Οι παίκτες έχουν παράπονα από τη διοίκηση, όχι μόνο για τις καθυστερήσεις στην καταβολή δεδουλευμένων, αλλά κι επειδή διαβάζουν διάφορα πράγματα για το μέλλον τους στον Τύπο και ζουν στην αβεβαιότητα.

«Είμαστε μόνοι μας, τελείως απροστάτευτοι από τη διοίκηση. Δεν έχει έρθει να μας μιλήσει, να μας πει κάτι. Πού θα πάει αυτή η κατάσταση;», έλεγαν χθες στον Χουάν Ραμόν Ρότσα, ο οποίος τους άκουγε με κατανόηση και τους ζητούσε να μείνουν συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους εν

όψει και του αγώνα με τον Πλατανιά την Τετάρτη για το Κύπελλο στο ΟΑΚΑ.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν θα πρέπει να αισθάνεται σίγουρος στη θέση του. Η κίνησή του να χρησιμοποιήσει τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, αν και είχε εντολή από τη διοίκηση να μην το κάνει, φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον Γιάννη Αλαφούζο, που μετά τα λάθη του Γάλλου αμυντικού στο ματς του Σαββάτου, δεν θέλει καν να τον βλέπει μπροστά του. Οι σχέσεις προπονητή και προέδρου έχουν διαταραχθεί και μένει να φανεί πού μπορεί να οδηγήσει αυτό.

Σε ό,τι αφορά στους υπό αποχώρηση παίκτες, ο Λουκάς Βύντρα αναμένεται να απαντήσει αρνητικά στην πρόταση για μείωση των αποδοχών του στο μισό και ήδη ψάχνεται για να φύγει, με τον ΠΑΟΚ να τον έχει στο στόχαστρο. Ομάδα ψάχνει και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τον ατζέντη του να τον προτείνει σε συλλόγους του εξωτερικού.

Αναφορικά με τον Σεμπαστιάν Λέτο, σύμφωνα με κύκλους της διοίκησης η υπόθεση να αδειάσει η δική του θέση ξένου-προκειμένου να αποκτήσει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιοχέι Καζιγιάμα-προχωρά αρκετά καλά.

Στο μεταξύ, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν απολύσεις και περικοπές σε μισθούς στους εργαζόμενους στην ΠΑΕ, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος μετά τη νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (για 15 εκατ. ευρώ) που θα αποφασιστεί την Τρίτη θα εντείνει τις προσπάθειές του για να συμμετάσχουν σε αυτή ο Ανδρέας Βγενόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης.

* Ο Βασίλης Καλαποθαράκος, που τελευταία είχε εργαστεί στον Εργοτέλη, αναμένεται να είναι ο νέος γυμναστής του Παναθηναϊκού αντικαθιστώντας τον Γιάννη Γράμμο, που μετακομίζει στο Κατάρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Στον «αέρα» παίκτες και Ρότσα appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα