Προχωράει για ακραίο o ΠΑΟΚ

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» άλλαξε επίπεδο με τον διεθνή χαφ και αυτό είναι κάτι που έγινε αντιληπτό κατά τη διάρκεια του αγώνα στην Κομοτηνή.

Το ενδεχόμενο οι Θεσσαλονικείς να συμμετάσχουν στο Champions League ανοίγει την όρεξη στους ιθύνοντες του συλλόγου και ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ

έχει έρθει σε επαφή με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Ο σύμβουλος της ΠΑΕ βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα από την Παρασκευή και έχει ενημερώσει τους αρμόδιους του ποδοσφαιρικού τμήματος (Βρύζα, Δώνη και Γεωργιάδη) και τον Ιβάν Σαββίδη για όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Ο Ρώσος παράγοντας περιμένει το «ντα» από τον Ντάνκο Λάζοβιτς και τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης για να ενισχυθεί αισθητά η επίθεση του ΠΑΟΚ.

Επίσης, ο Τσιστιακόφ ασχολείται με παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν στα άκρα, όπως είναι ο Λούκας της Καρπάτι. Η έλευση μεσοεπιθετικών είναι κάτι παραπάνω από αναγκαία σύμφωνα με τον Γιώργο Δώνη και αυτή είναι η προτεραιότητα του «Δικεφάλου του Βορρά», μια και φάνηκε ότι εκεί «πονάει» αρκετά η ομάδα.

Όσον αφορά την ενίσχυση των μετόπισθεν, στη λίστα των υποψηφίων έχει προστεθεί το όνομα του Λουκά Βύντρα μετά το άσχημο κλίμα που επικρατεί στο πρόσωπό του στον Παναθηναϊκό.

Υπενθυμίζεται ότι οι Θεσσαλονικείς φέρονται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ, όμως την ίδια ώρα περιμένουν το κάτι καλύτερο.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Προχωράει για ακραίο o ΠΑΟΚ appeared first on Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα