Ο George Clooney σιδέρωσε τους όρχεις του

Γιατί ο σωστός εργένης ξέρει και να σιδερώνει…

Το ότι ο γοητευτικός ηθοποιός δε μασάει τα λόγια του είναι γνωστό, όπως επίσης και το γεγονός ότι διαθέτει μία ιδιαίτερη αίσθηση του χιούμορ. Αυτήν τη φορά όμως ο George Clooney φαίνεται πως ξεπέρασε τα εσκαμμένα.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ιταλική έκδοση του περιοδικού Max αποκάλυψε πως έχει κάνει λίφτινγκ στους όρχεις. Το θέμα ξεκίνησε ως εξής: Ο δημοσιογράφος έκανε στον

ηθοποιό μία ερώτηση, από εκείνες που τα τελευταία χρόνια καλούνται να απαντήσουν όλοι οι διάσημοι αστέρες. «Έχετε κάνει αισθητικές επεμβάσεις;». Η απάντηση του ηθοποιού ήταν αποστομωτική και με χιούμορ «Δεν έχω πειράξει τα μάτια μου, όμως έχω ξοδέψει αρκετά για να ισιώσω το δέρμα στους όρχεις. Εκεί ναι, δε μου αρέσουν οι ρυτίδες! Πρόκειται για μία τεχνική την οποία στο Hollywood τη γνωρίζουν όλοι. Ονομάζεται ball ironing».

Ο Clooney μίλησε ακόμη και για τις φήμες που τον θέλουν να είναι ομοφυλόφιλος «Όλοι νομίζουν ότι είμαι gay. Ποιος νοιάζεται; Δεν πρόκειται ποτέ να διαψεύσω κανένα κουτσομπολιό, γιατί δε θέλω να νομίζει ο κόσμος ότι το να είσαι ομοφυλόφιλος είναι κάτι κακό. Η προσωπική μου ζωή είναι μόνο δική μου».

Ο George Clooney και η πρώην -όπως φημολογείται- αγαπημένη του Stacy Keibler

Σε ό,τι αφορά την ενασχόλησή του με την πολιτική, ο ηθοποιός ανέφερε πως δε θα μπορούσε ποτέ να επιχειρήσει κάτι τέτοιο, καθώς έχει βεβαρημένο παρελθόν με πολλές γυναίκες και χρήση ναρκωτικών. Μέχρι και για το στοίχημα 10.000 το οποίο, ως γνωστόν, έβαλαν οι φίλες του Michelle Pfeiffer και Nicole Kidman ότι θα παντρευόταν πριν κλείσει τα 40 μίλησε ο Clooney «Έχασαν και τους έστειλα πίσω τις επιταγές. Στοιχημάτισα διπλά ότι δε θα αποκτήσω παιδιά πριν τα πενήντα. Όταν μου ξυπνά το πατρικό ένστικτο πηγαίνω στον Brad και την Angelina και ξαναθυμάμαι το λόγο για τον οποίο ζω μια καλά χωρίς μωρά».

The post Ο George Clooney σιδέρωσε τους όρχεις του appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα