«Όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού θα μείνουν»

«Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας, να είστε σίγουροι ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Και τα χρήματα δεν θα είναι αιτία στο να μείνουν ή να φύγουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εδώ μέσα, αλλά και απ’ έξω.

Επαναλαμβάνω: Όλοι εμείς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, που αντιλαμβανόμαστε αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού,

θα είμαστε για πάντα μαζί», τόνισε ο πρόεδρος του στο τέλος της ομιλίας του.

Σε αυτή έκανε αναφορά στους στόχους της ομάδας στο 2013…

«Πρωτίστως θα ήθελα να σας ευχηθώ Καλή Χρονιά! Να έχετε υγεία και δύναμη και να είστε πάντα στην κορυφή! Το 2013 είναι ξεχωριστό για εμάς, γιατί προσπαθούμε να πετύχουμε κάτι πολύ σημαντικό: Να κατακτήσουμε το τεσσαρακοστό Πρωτάθλημα στην ιστορία μας, κάτι το οποίο έχουν πετύχει πολύ λίγες ομάδες. Θεωρώ πως από τη στιγμή που θα συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια και στον δεύτερο γύρο, έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να το πετύχουμε.

Από εκεί και πέρα θέλω να καλωσορίσω σήμερα επίσημα στην Ολυμπιακή οικογένεια τον Πίνο, ο οποίος άρχισε να αγωνίζεται επίσημα με την ομάδα μας από την προηγούμενη εβδομάδα.

Του εύχομαι ότι καλύτερο. Επίσης, θέλω να καλωσορίσω ξανά τον αρχηγό μας, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ο οποίος μετά από επτά μήνες είναι ξανά πίσω στην ομάδα μας. Του εύχομαι να έχει υγεία και δύναμη και να συνεχίσει την πορεία που έχει τραβήξει μέχρι σήμερα.

Επίσης θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Πολλές φορές είναι καλό, ειδικά στους ξένους και τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού να το τονίζουμε αυτό.

Προσωπικά εγώ, που παρακολουθώ τον Ολυμπιακό από μικρή ηλικία, εδώ και 40 χρόνια, όταν μπαίνω στο γήπεδο ή τώρα στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη, είναι τα θετικά συναισθήματα που νιώθω και το μεγαλείο της ομάδας αυτής, το οποίο αντιλαμβάνομαι, το οποίο είναι ουσιαστικά το πιο σημαντικό για όλους μας. Για τους παίκτες μας, για τους προπονητές, για τον κόσμο.

Μέσα στο Καραϊσκάκη και κουρασμένος να είσαι από τη δουλειά σου, νιώθεις δύναμη. Αυτά τα θετικά συναισθήματα μπορείς να τα νιώσεις σε πολύ λίγα μέρη στον κόσμο.

Υπάρχουν άνθρωποι στη ομάδα οι οποίοι μπορούν να το εξηγήσουν αυτό στους ποδοσφαιριστές μας. Όπως ο Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος έχει νιώσει αυτό ακριβώς το πράγμα που περιγράφω. Έχει νικήσει με τον Ολυμπιακό και αυτό μπορεί να το μεταφέρει σε όλους τους παίκτες. Αυτή τη θετική ενέργεια, αυτά τα θετικά συναισθήματα και αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού.

Κλείνοντας, θα ήθελα επίσης να αναφερθώ στις ανανεώσεις, τις οποίες όλοι περιμένουν να τελειώσουν μέσα στον Ιανουάριο, λέγοντας το εξής: Οι άνθρωποι οι οποίοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού μας, να είστε σίγουροι ότι θα μείνουν στον Ολυμπιακό. Και τα χρήματα δεν θα είναι αιτία στο να μείνουν ή να φύγουν. Νομίζω ότι αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Και εδώ μέσα, αλλά και απ’ έξω.

Επαναλαμβάνω: Όλοι εμείς και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, που αντιλαμβανόμαστε αυτό το μεγαλείο του Ολυμπιακού, θα είμαστε για πάντα μαζί», κατέληξε…

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post «Όσοι αντιλαμβάνονται το μεγαλείο του Ολυμπιακού θα μείνουν» appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα