Μυστικός γάμος για τη Janet Jackson

Τέλος στις φήμες που την ήθελαν να οργανώνει έναν υπερπολυτελή γάμο έδωσε η 46χρονη Janet Jackson, η οποία αποκάλυψε ότι έχει ήδη ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον καλό της Wissam Al Mana εδώ και ένα χρόνο, χωρίς να το πάρει είδηση κανείς!

«Οι φήμες που θέλουν να κάνουμε έναν υπερβολικό γάμο δεν είναι αληθείς» ανακοίνωσε το ζευγάρι στο Entertainment Tonight και συνέχισαν: «Παντρευτήκαμε πέρυσι σε μια ήσυχη, ιδιωτική και όμορφη τελετή. Τα δώρα γάμου που κάναμε ο ένας στον άλλον ήταν δωρεές σε φιλανθρωπικά

ιδρύματα για παιδιά».

Δημοσιεύματα του Τύπου έκαναν λόγο για γάμο αξίας 20 εκατ. δολαρίων, προσθέτοντας ότι οι δυο τους ξόδεψαν 3 εκατ. δολάρια για να μεταφέρουν αεροπορικώς τους 500 καλεσμένους τους από όλον τον κόσμο στη Ντόχα του Κατάρ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει ο Wissam σχεδίαζε να δωρίσει σε όλους τους καλεσμένους από ένα Ρόλεξ αξίας 10.000 δολαρίων ως «ευχαριστώ» που παρευρέθηκαν στο γάμο τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι εθεάθη στο σόου του Giorgio Armani τη Δευτέρα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο και έμοιαζε περισσότερο ευτυχισμένο από ποτέ.

The post Μυστικός γάμος για τη Janet Jackson appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα