Ο Σταμάτης Γαρδέλης live στο Socialista

Μαζί του οι Κλειδί του Soul

Μια φρέσκια και απρόσμενη πρόταση έχει να σας κάνει ο Σταμάτης Γαρδέλης από 26 Φεβρουαρίου 2013 και κάθε Τρίτη στις 22.30 στήνοντας ένα μουσικό πρόγραμμα στο πιο δραστήριο stage της πόλης το Socialista.

Έχοντας στο πλευρό του τους Κλειδί του Soul, τέσσερις ορεξάτους μουσικούς και φίλους, πάντα έτοιμους να ηλεκτρίσουν την ατμόσφαιρα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο ετοίμασαν ένα πρόγραμμα

με ετερόκλητα κομμάτια που θα κάνουν κατάσταση.

Οι αγαπημένες κινηματογραφικές επιτυχίες «ComeWith Me» και «Άντε Σπάσε» συναντούν τα «Νύχτωσε Νύχτα», «Για το καλό μου», μέχρι και την «Φραγκοσυριανή» τραγούδια που τραγουδιούνται μόνα τους ή σε ακούραστα medleys.

Με ελεύθερη είσοδο και συναυλιακή διάθεση ο Σταμάτης Γαρδέλης σε ρόλο τραγουδιστή και οι Κλειδί του Soul με all time classic αλλά και νέα κομμάτια σ’ ένα multi culti ποτ πουρί υπόσχονται να σας ανεβάσουν και να δημιουργήσουν έναparty. Όποια κι αν είναι το στυλ ή ηλικία σας, ένα δικό σας κομμάτι θα κρύβεται σίγουρα κάπου εκεί.

Ένα πρόγραμμα με νεύρο και διαρκείς εναλλαγές ρυθμού. Ένα πρόγραμμα μεταξύ φίλων, χαλαρό, μπιτάτο, με άποψη στα τελευταία πρότυπα που θέλουν τη νύχτα πιο παρεΐστικη κι αυθόρμητη στοχεύοντας στο κέφι και στο χαμόγελο.

Keywords
Τυχαία Θέματα