ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Η Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών διοργανώνει σεμινάριο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, την Παρασκευή 01.03.13 στις 12:30 η ώρα, στο Θέατρο της Σχολής, στοχεύοντας στην προετοιμασία των μαθητών για την ορθή επιλογή των Σχολών, που τους ταιριάζουν και την έγκυρη πληροφόρησή τους για τις επαγγελματικές προοπτικές στην αγορά εργασίας.
Στη διάρκεια του σεμιναρίου θα παρουσιαστούν Σχολές του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, Πάντειου Πανεπιστημίου και Πανεπιστημίου

Πειραιά.
Επιπρόσθετα, θα λειτουργήσουν εργαστήρια σύνταξης βιογραφικού σημειώματος και τεχνικών για μια επιτυχημένη συνέντευξη.

Πληροφορίες: www.ursulines.gr
Τηλ. 210 6712228

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

Την Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 στις 11:00 η ώρα ο διακεκριμένος
αστροφυσικός και ακαδημαϊκός κ. Νανόπουλος Δημήτρης, θα επισκεφθεί την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών (Γυμνάσιο-Λύκειο), όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: Ο θαυμαστός κόσμος του Higgs – Aπό πού προέρχεται η μάζα;
Απευθυνόμενος σ΄ένα ζωηρό και έντονα προβληματισμένο ακροατήριο μαθητών, εκπαιδευτικών και άλλων καλεσμένων θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για την υποκείμενη τάξη των σωμάτων.
Τα σχολεία των Αδελφών Ουρσουλινών υπηρετούν σήμερα όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης και στις πέντε ηπείρους, σε τριάντα χώρες. Η Ελλη-νογαλλική Σχολή Ουρσουλινών υπήρξε το πρώτο ιδιωτικό σχολείο στην Ελλάδα και το πρώτο ελληνογαλλικό σχολείο σε όλη την Ανατολική Μεσόγειο.
Σύγχρονο και Δυναμικό το Σχολείο μας με ευρωπαϊκές προοπτικές, παρέχει πρωτοποριακή διδασκαλία και ολοκληρωμένη εκπαίδευση, εφαρμόζει νέες τεχνολογίες, αναπτύσσει καινοτόμες δράσεις, προσφέρει ευκαιρίες για περιβαλλοντικές, ανθρωπιστικές, πολιτιστικές, καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες, προσανατολισμένο προς τις επιστήμες πάντα και παράλληλα με τη διαρκή προσπάθειά του να διαμορφώνει ανθρώπους με ΑΞΙΕΣ και ΙΔΑΝΙΚΑ .

Πληροφορίες: www.ursulines.gr
Τηλ. 210 6712228

The post ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΟΥΡΣΟΥΛΙΝΩΝ-ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα