Μέρες κεφιού και πολλών εκπλήξεων

Το εμπορικό κέντρο RIVER WEST, θα γιορτάσει τις φετινές Απόκριες και θα «μεταμφιεστεί» σε RIVER BANK. Όλο το Μάρτιο μια απίθανη γιορτή θα στηθεί στο εμπορικό κέντρο, μοιράζοντας ψυχαγωγία, τύχη και μετρητά!

Στο RIVER WEST ψωνίζεις και η τύχη σου δουλεύει!

Όλοι οι επισκέπτες του RIVER WEST θα έχουν

την ευκαιρία να κάνουν τις αγορές τους από όλα τα καταστήματα του εμπορικού κέντρου και να συλλέξουν ημερήσιες αποδείξεις ώστε για κάθε 100€ να μπορούν να παίρνουν επιστροφή 5€ σε μετρητά.

Στο 1ο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, καθημερινά από τις 12.00 έως τις 20.00, για όλο το Μάρτιο, θα στηθεί ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος, τύπου «τράπεζα», όπου οι επισκέπτες, προκειμένου να λάβουν μέρος στη δραστηριότητα, θα πρέπει να υποδεικνύουν συνολικές ημερήσιες αποδείξεις από 100€ και πάνω για να παίρνουν επιστροφή μετρητά*.

Και η τύχη δεν σταματά, αφού κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα με ημερήσιες αγορές από 100€ και πάνω, να μπει στην κλήρωση για να κερδίσει 1.000 ευρώ μετρητά, τα οποία θα μπορεί να αξιοποιήσει την ίδια ημέρα σε όλα τα καταστήματα του RIVER WEST!

*Η επιστροφή των χρημάτων δεν μπορεί να γίνει την επομένη των αγορών.

Όσο για τους φοιτητές η τύχη περνάει από το «στομάχι» αφού από το Μάρτιο, Δευτέρα έως Παρασκευή, 09.00-17.00 θα έχουν έκπτωση 15% σε όλα τα καταστήματα εστίασης επιδεικνύοντας το φοιτητικό τους πάσο.



Και ενώ η τύχη σου δουλεύει, το RIVER WEST σε ψυχαγωγεί και σε διασκεδάζει!

Από την Παρασκευή, 15 Μαρτίου, στις 19.00 το απόγευμα, το κέφι ανεβαίνει στα ύψη στο RIVER WEST, φιλοξενώντας για μία μοναδική συναυλία την Ελένη Φουρέϊρα . Μικροί και μεγάλοι φίλοι του εμπορικού κέντρου θα διασκεδάσουν για μία ώρα με τις πιο δυνατές μουσικές επιτυχίες της.

Η μουσική και το κέφι θα συνεχιστούν από τις 16 Μαρτίου έως τις 13 Απριλίου 2013, κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο, με δωρεάν μαθήματα χορού. «Tango, Latin, Salsa, Hip Hop, House Dance», είναι τα βασικά προγράμματα που θα παρουσιαστούν στο RIVER WEST.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, επαγγελματίες χορευτές θα παρέχουν διαδοχικά ανά μισή ώρα και ένα διαφορετικό μάθημα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει μία ολοκληρωμένη ενότητα χορού.

The post Μέρες κεφιού και πολλών εκπλήξεων appeared first on Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο | Enimerwsi.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα