Επιστρέφει και «κλείνει» θέματα ο Αλαφούζος

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι στενοχωρημένος με όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στον Παναθηναϊκό και είναι αποφασισμένος να βάλει τελεία σε ανοικτά θέματα, που έχουν να κάνουν, κυρίως, με τους ποδοσφαιριστές.

Τα όσα συνέβησαν στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, η δυσαρέσκεια αρκετών παικτών για τους τρόπους μεταχείρισης τους από τη διοίκηση και η χθεσινή ένταση στην Παιανία, είναι αποτέλεσμα των όλων όσων έχουν γίνει στο «τριφύλλι» από την ήττα με τη Βέροια

και μετά. Η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση, τα αποτελέσματα κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την ήδη άσχημη κατάσταση και οι παίκτες έχουν χάσει κάθε διάθεση για ποδόσφαιρο.

Ιδιαίτερα οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Χριστοδουλόπουλος και Μπουμσόνγκ είναι σε κάκιστη ψυχολογική κατάσταση, εκνευρισμένοι και… ξενερωμένοι.

Ο Αλαφούζος, λοιπόν, που βρίσκεται στις ΗΠΑ, αναμένεται, με την επιστροφή του, να… λάβει δράση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές της επόμενης εβδομάδας ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα είναι στην Αθήνα και θα πάει αμέσως στην Παιανία για να μιλήσει με τους ποδοσφαιριστές, να ακούσει τα παράπονά τους από κοντά και όλα τα θέματα να ξεκαθαριστούν.

Την τωρινή χρονική στιγμή, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές έχουν χάσει την εμπιστοσύνη τους προς τους διοικούντες, καθώς, όπως τονίζουν «άλλα λένε τη μια, άλλα κάνουν την άλλη και εμείς είμαστε απροστάτευτοι» και είναι σίγουρο ότι μια συνομιλία των «πράσινων» με τον πρόεδρο της ομάδας, είναι πέρα για πέρα απαραίτητη…

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Επιστρέφει και «κλείνει» θέματα ο Αλαφούζος appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα