Η Μισέλ Ομπάμα ψηφίζει Jason Wu – Φόρεσε δική του δημιουργία στην ορκομωσία [εικόνες]

Ο Jason Wu δεν είχε ιδέα ότι η Μισέλ Ομπάμα θα φορούσε ένα από τα σχέδιά του στη δεξίωση που ακολούθησε την ορκωμοσία του Ομπάμα στο Λευκό Οίκο. Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι από καιρό φαν του σχεδιαστή και φοράει συχνά δημιουργίες του σε επίσημες εμφανίσεις της.

Φόρεμα σχεδιασμένο από τον Jason Wu φόρεσε και στην πρώτη ορκωμοσία του Μπαράκ Ομπάμα το 2008, κίνηση που βοήθησε

τον σχεδιαστή να γίνει διεθνώς γνωστός στο χώρο της μόδας.

«Στην κ. Ομπάμα αρέσει να κρατάει μυστικά» δήλωσε ο Wu «Με εξέπληξε και πάλι. Είναι πολύ καλή σ ‘αυτό. Ήμουν τόσο αγχωμένος. Θα πίστευε κανείς ότι δεν θα είχα άγχος αφού έχει ξαναφορέσει δημιουργία μου κι όμως ήμουν πραγματικά πολύ αγχωμένος»

Το φόρεμα είναι κόκκινο κοραλλί και έχει ένα δαχτυλίδι από λευκόχρυσο στο λαιμό, ενώ είναι στολισμένο με διαμάντια. Ο Wu δήλωσε ότι το έντονο κόκκινο χρώμα του φορέματος προέκυψε μετά από πολλή σκέψη.

«Όπως και την προηγούμενη φορά, έπρεπε να ακολουθήσω το ένστικτό μου», είπε. «Εγώ ενστικτωδώς έπρεπε να σκεφτώ την γυναίκα το φόρεμα. Μετά από τέσσερα χρόνια στην εξουσία, σκέφτηκα ότι η χώρα ήταν έτοιμη να δει μια σίγουρη πρώτη κυρία με ένα δυναμικό κόκκινο χρώμα. Απλά το αισθάνθηκα σωστό»

Πάνω από το φόρεμα, η κυρία Ομπάμα φόρεσε ένα ζακάρ παλτό του σχεδιαστή Thom Browne και ο ίδιος το περιέγραψε ως «μία από τα πιο συγκινητικές στιγμές της καριέρας μου»

«Είναι μια τέτοια εκπληκτικά ισχυρή γυναίκα που φαίνεται καλή ό, τι κι αν φοράει» δήλωσε συγκινημένος ο Browne.

The post Η Μισέλ Ομπάμα ψηφίζει Jason Wu – Φόρεσε δική του δημιουργία στην ορκομωσία [εικόνες] appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα