Ενισχυμένος Παναθηναϊκός

Αχτίδα φωτός μετά από καιρό αποτέλεσε η εμφάνιση και η νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι. Ξάφνου ο στόχος της πρόκρισης στα πλέι οφ δεν φαντάζει τόσο μακρινός και οι «πράσινοι» μπορούν να αισιοδοξούν πως θα τα καταφέρουν.

Δίχως να είναι εντυπωσιακοί, αλλά όντας συμπαγείς στην άμυνα και αποτελεσματικοί στην επίθεση, οι

παίκτες του Φάμπρι έφτασαν στο ζητούμενο και ψαλίδισαν στους δύο βαθμούς τη διαφορά τους από τον πέμπτο Λεβαδειακό.

Η συνέχεια, ωστόσο, είναι ακόμη πιο δύσκολη. Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην Τρίπολη απέναντι στον δεύτερο της βαθμολογίας Αστέρα.

Ενισχυμένος, αλλά όχι… σίγουρος

«Δεν τέθηκε ποτέ θέμα απομάκρυνσης του Φάμπρι», τόνιζαν χθες στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως ο Ισπανός προπονητής βγήκε ενισχυμένος από το χθεσινό παιχνίδι, ωστόσο η θέση του δεν είναι σίγουρη στον πάγκο. Υπάρχει προβληματισμός για κάποιες κινήσεις του και αν η εικόνα της ομάδας δεν σταθεροποιηθεί σε καλά επίπεδα, θα παραμένει στον «αέρα».

Ψάχνει φορ

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την προσπάθεια απόκτησης ενός επιθετικού πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου την Πέμπτη. Ο χρόνος και το… χρήμα αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια που γίνεται, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία πως θα υπάρξει ενίσχυση με κάποια από τις περιπτώσεις που εξετάζονται. Ειδάλλως η ομάδα θα αναγκαστεί να πορευτεί μόνο με τον Τοτσέ, ο οποίος είναι τιμωρημένος για το ματς της 21ης αγωνιστικής απέναντι στη Skoda Ξάνθη στο ΟΑΚΑ.

Τελειώνει ο Βύντρα, σενάρια για Σπυρόπουλο και Κοντοέ

Νέος κύκλος επαφών με τον Λουκά Βύντρα ανοίγει από σήμερα. Θα γίνουν συζητήσεις με το δικηγόρο του με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να λυθεί η συνεργασία των δύο πλευρών, ώστε να αποχωρήσει από την ομάδα. Στο μεταξύ, η διοίκηση περιμένει πρόταση από Χέρτα ή Μπολόνια για την παραχώρηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου με τη μορφή δανεισμού, με τον παίκτη να προτιμά τη γερμανική ομάδα (παρότι αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, είναι σε τροχιά ανόδου).

Ανοικτό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης και του Νίκου Σπυρόπουλου, ο οποίος αποχώρησε από το χθεσινό ματς με ελαφρά διάσειση. Γκενκ και Άντερλεχτ παρακολούθησαν το χθεσινό ματς έχοντας την προσοχή τους στραμμένη και στον διεθνή αριστερό μπακ, το κλίμα για τον οποίο είναι βαρύ στις τάξεις μερίδας οπαδών. Εφόσον τεθεί ζήτημα να φύγει, ο Παναθηναϊκός ίσως ασχοληθεί με τον Γιάννη Κοντοέ που ουσιαστικά είναι ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Ενισχυμένος Παναθηναϊκός appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα