Έρχεται «καμπάνα» για τον Πίνο

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το θέμα που προέκυψε με τον Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό.

Ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός κλήθηκε σε απολογία από τη διοίκηση, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος που υπέπεσε το απόγευμα του Σαββάτου στην Κομοτηνή.

Ο 26χρονος παίκτης επέστρεψε στην Αθήνα, αφού στο περιθώριο του αγώνα με τον Πανθρακικό δυσφόρησε επειδή

έμεινε εκτός ενδεκάδας και στη συνέχεια αρνήθηκε στον Αντώνη Νικοπολίδη να κάνει ζέσταμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος ζήτησε και από τους αναπληρωματικούς να βγουν για ζέσταμα (κάτι το οποίο γίνεται πάντα), αλλά ο Πίνο φορούσε τ’ ακουστικά του και δεν άκουσε.

Στη συνέχεια, ο Νικοπολίδης έστειλε άνθρωπο να του το πει, ο Κολομβιανός φέρεται να είπε ότι «να κάνει και αυτός, για να κάνω κι εγώ ζέσταμα εδώ πέρα» και ξαναέβαλε τα ακουστικά του.

Ο προπονητής της ομάδας τον προσέγγισε, οι δυο τους μίλησαν για λίγο και στη συνέχεια του ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα εισηγηθεί την τιμωρία του, μια απόφαση που έγινε δεκτή και από τη διοίκηση.

Πλέον, ο Πίνο θα κληθεί σε έγγραφη απολογία και θα αποφασίσει, εάν δείξει μεταμέλεια, δεν θα του πάρει το κεφάλι, με το σκεπτικό ότι είναι το πρώτο παράπτωμά του στον Ολυμπιακό.

Θα τον τιμωρήσει με ένα τσουχτερό πρόστιμο. Αν, όμως, το ξανακάνει, δεν θα μείνει για πολύ καιρό στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Έρχεται «καμπάνα» για τον Πίνο appeared first on Enimerwsi.gr | Ειδήσεις 24/7.

Keywords
Τυχαία Θέματα