Δεκαεξάχρονος Τούρκος στο στόχαστρο της Τσέλσι

Γεννήθηκε το 1997 και ακόμα δεν έχει συμπληρώσει τα 16 του χρόνια. Αγωνίζεται στις μικρές ομάδες της Μπούρσασπορ, με τις οποίες έχει σημειώσει 170 γκολ σε 102 αγώνες, αλλά και στις εθνικές παίδων και εφήβων της Τουρκίας, με τις οποίες έχει 15 συμμετοχές και ισάριθμα γκολ.

Πρόκειται για τον Ενές Ουνάλ, ένα ταλέντο που έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα στις οποίες ξεχωρίζουν η Ίντερ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο των ακαδημιών της Μπούρσασπορ, Νεσμετίν Κοκαμάν, η ομάδα που έχει κινηθεί με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα είναι η Τσέλσι. «Είναι γεγονός πως η Τσέλσι έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Ενές Ουνάλ.

Θεωρώ πως ο νεαρός έχει τις δυνατότητες να κάνει σπουδαία καριέρα στο εξωτερικό, αλλά πρέπει πρώτα να κάνει το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα της Μπούρσασπορ και έπειτα να παραχωρηθεί. Είναι νωρίς ακόμα για να κάνει ένα τόσο μεγάλο βήμα στη ζωή του. Έτσι κι αλλιώς, έχει όλο τον καιρό μπροστά του», είπε χαρακτηριστικά ο Τούρκος προπονητής.

Απομένει να δούμε αν η ομάδα του Λονδίνου δώσει κάποια… προκαταβολή, προκειμένου να εξασφαλίσει την απόκτηση του νεαρού, προλαβαίνοντας, με τον τρόπο αυτό, τους επίδοξους… μνηστήρες.

Πηγή: sport-fm.gr

Betsonic.com – Ξεπεράσαμε την κρίση

The post Δεκαεξάχρονος Τούρκος στο στόχαστρο της Τσέλσι appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα