Χριστόφιας: Η Τρόικα βρίσκει και τα κάνει – Αναστασιάδης: Καλύτερα να σιωπάς

Πόλεμος ανακοινώσεων έχει ξεσπάσει μεταξύ του πρώην προέδρου της κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, και του διαδόχου του, Νίκου Αναστασιάδη με αφορμή τις τελευταίες καταιγιστικές εξελίξεις.

Ο πρώην πρόεδρος με παρέμβασή του στον τηλεοπτικό σταθμό ΡΙΚ τόνισε ότι ουδέποτε έλαβε έγγραφο που αναφερόταν σε κούρεμα,

ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον Νίκο Αναστασιάδη επισημαίνοντας ότι η Τρόικα άλλαξε στάση από τη στιγμή που βρήκε πρόσφορο έδαφος με την αλλαγή διακυβέρνησης.

Η κυπριακή προεδρία απάντησε με οργισμένη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι κληρονόμησε τη χώρα μια ανάσα πριν την ολική χρεοκοπία και «συνέστησε» στον κ. Χριστόφια να σιωπήσει σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Αναλυτικά:

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης κληρονόμησε από τον ίδιο μια χώρα μια ανάσα πριν την ολική χρεοκοπία. Ο Πρόεδρος καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες και η κοινωνία ζει αυτή την τεράστια αγωνία διάσωσης της χώρας. Αυτές τις ώρες, η σιωπή θα ήταν η σοφότερη επιλογή ως συνδρομή στην ενότητα.»

The post Χριστόφιας: Η Τρόικα βρίσκει και τα κάνει – Αναστασιάδης: Καλύτερα να σιωπάς appeared first on Enimerwsi.gr: Ειδήσεις 24/7 από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα