ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ!

08:30 5/6/2011 - Πηγή: Olympia
Σε μια ζεστή τελετή που διοργάνωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκιδικής στο ξενοδοχείο «ΙΣΤΙΟΝ» στη Νέα Ποτίδαια, με την παρουσία πολλών επισήμων και κόσμου, τιμήθηκε η Εθνική Δωρήτρια, η δασκάλα ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΑΜΠΟΥΛΗ!
Η προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο μπορεί να χαρακτηριστεί ανεκτίμητη, γιατί «έδωσε» και, εξακολουθεί να δίνει από την περιουσία της, μα πάνω απ’ όλα από την ψυχή της στους συνανθρώπους της.
Ξεκίνησε τις δωρεές της με ένα ασθενοφόρο
, κινητή μονάδα, πλήρως εξοπλισμένο στο Κέντρο Υγείας τηςΚασσάνδρας της γενέτειρας της, και δεν σταμάτησε εκεί.
Δώρισε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κασσάνδρας μηχανολογικό εξοπλισμό, ένα πυροσβεστικό όχημα 4χ4 πλήρως εξοπλισμένο,, και ατομικό εξοπλισμό στους Εθελοντές Πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος.
Οι ανάγκες της καθημερινότητας δεν σταματούν, η οικονομική στενότητα έχει επηρεάσει και τις υπηρεσίες «τάξης».
Εκεί που το κράτος αδυνατεί λόγο έλλειψης χρημάτων να χορηγήσει εξοπλισμό, έρχεται και πάλι η Δασκάλα της Προσφοράς να δωρίσει ένα συμβατικό όχημα στην Αστυνομία, και τώρα, να εξοπλίσει με αλεξίσφαιρα γιλέκα τελευταίας τεχνολογίας το προσωπικό της ομάδας ΔΙΑΣ της Χαλκιδικής.
Επηρεασμένη η ίδια από τον άδικο χαμό των δυο παιδιών της ΔΙΑΣ, δε δίστασε ούτε στιγμή.
Παρήγγειλε τα Αλεξίσφαιρα Γιλέκα, και έτσι την Παρασκευή 3 Ιουνίου τα παρέδωσε στους Αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ Χαλκιδικής.
Στην τιμητική εκδήλωση παρευρέθησαν:
Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΟΘ. ΟΘΩΝΑΣ, τον οποίο συνόδευαν ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Επιθεωρητής και ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος, ο Λιμενάρχης Θεσσαλονίκης, ο Αστυνομικός Επιθεωρητής Βορείου Ελλάδος με το Επιτελείο του ενώ στον Νομό τους υποδέχτηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Χαλκιδικής ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκιδικής, οι Λιμενάρχες Μουδανιών και Ιερισσού, διοικητές Αστυνομικών τμημάτων, οι Βουλευτές Χαλκιδικής Γιάννης Δριβελέγκας, Αργύρης Λαφαζάνης και Γιώργος Βαγιωνάς, ο Αντιπεριφεριάρχης Γιάννης Γιώργου, περιφερειακοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι συνδικαλιστών των Συμβασιούχων και Εθελοντών Πυροσβεστών οι Δήμαρχοι Νέας Προποντίδας και Κασσάνδρας, εκπρόσωποι της εκκλησιάς καθώς και άλλοι επίσημοι και απλός κόσμος.
Οι ομιλητές εξήραν το έργο της Παναγιώτας Σταμπουλή και ευχηθήκαν, όπως ευχόμαστε ΟΛΟΙ, να είναι καλά, να συνεχίσει την προσφορά της διδάσκοντας σε ΟΛΟΥΣ μας ΗΘΟΣ, και να βρεθούν και άλλοι μιμητές του έργου της.Βασίλης Τσούγκαρης
[email protected]
Filed under: ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα