Ο ποταμός Στρυμόνας είναι χασισοκαλλιεργητής!

Δεκάδες χιλιάδες χασισόδεντρα φυτρώνουν… μόνα τους στις κατάφυτες όχθες του ποταμού Στρυμόνα...
που διασχίζει την ευρύτερη περιοχή κοντά στο Σιδηρόκαστρο Σερρών, δημιουργώντας την εντύπωση ότι οι κάτοικοι δεν ασχολούνται με τίποτε άλλο παρά με την… παραγωγή κάνναβης! Κι όμως, η αιτία είναι το ίδιο το… ποτάμι που κάνει ιδιαίτερα εύφορη την περιοχή, με αποτέλεσμα κι ο παραμικρός σπόρος να «πιάνει» εύκολα!

Αυτή ήταν η αιτία για την περιπέτεια που πέρασε ένας 34χρονος πατέρας δύο παιδιών, ο οποίος συνελήφθη
πριν από λίγες μέρες και οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο κατηγορούμενος για την καλλιέργεια 235 χασισόδεντρων που ανακάλυψαν οι
αστυνομικοί δίπλα στο κτήμα του στο Στρυμονοχώρι! Μάταια προσπαθούσε να πείσει τους άνδρες της Δίωξης ότι δεν είχε καμία σχέση με την χασισοφυτεία.

Στο δικαστήριο έλαμψε η αλήθεια, αφού χρειάστηκε να καταθέσει και ο δήμαρχος Σιντικής ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο χώρος γύρω από το χωριό με τους περίπου 300 κατοίκους είναι κατάφυτος από βάτα, βατομουριές και καλλιέργειες
με τριφύλλι ή καλαμπόκι, αλλά ανάμεσα σε αυτά φυτρώνουν μόνα τους και αναπτύσσονται χιλιάδες αγριόχορτα μαζί με αυτοφυή δενδρύλλια ινδικής κάνναβης που, αυτή την εποχή, έχουν ύψος από 25 εκατοστά ως δυο μέτρα! Έτσι, ο
κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος και τώρα η Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών θα αναλάβει να «καθαρίσει» την περιοχή από τα χιλιάδες αυτοφυή χασισόδεντρα!  
PROTO THEMA
Keywords
Αναζητήσεις
στρυμονας, ποταμος στρυμωνας
Τυχαία Θέματα