Θερινό σινεμά για παιδιά στα κανάλια Novacinema!

Με αγαπημένες παιδικές ταινίες, μεταγλωττισμένες στα ελληνικά

Οι καλύτερες σχολικές διακοπές είναι μόνο στα κανάλια Novacinema, που υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι παρέα με αγαπημένους κινηματογραφικούς ήρωες σε μεγάλες παιδικές ταινίες, που θα προβληθούν από 19 Ιουνίου μέχρι 28 Αυγούστου. Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη βράδυ, στις 21:00, το κανάλι

Novacinema 4 φέρνει το θερινό σινεμά στο σπίτι, για όλη την οικογένεια. Μικροί και μεγάλοι θα διασκεδάσουν, θα γελάσουν και θα ταξιδέψουν στους μαγικούς κόσμους των καλύτερων, μεταγλωττισμένων στα ελληνικά, ταινιών κινουμένων σχεδίων.

Από την οθόνη του Novacinema 4 θα παρελάσουν, μεταξύ άλλων, τα αγαπημένα μπλε πλασματάκια στην ταινία «Τα Στρουμφάκια 2», «Οι Κρουντς», η πρώτη οικογένεια του πλανήτη, οι ήρωες της ταινίας «Η Εποχή Των Παγετώνων 4: Ο Χορός των Ηπείρων», αλλά και ο «Τούρμπο», ένα σαλιγκάρι παθιασμένο με την ταχύτητα. Επίσης, με νοσταλγική διάθεση έρχεται «Το Τέρας του Παρισιού», ενώ μια υπέροχη φιλία γεννιέται στην ταινία «Μπαμπούλες Πανεπιστημίου». Τέλος, στις θερινές προβολές του Novacinema 4, περιλαμβάνονται και οι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες «Αεροπλάνα» και «Βρέχει Κεφτέδες 2».

Keywords
Τυχαία Θέματα