Διευθύντρια εν αναμονή η Κοσιώνη

Τελικά μόνη της προδόθηκε η Σία Κοσιώνη, επιβεβαιώνοντας όσα έχουμε γράψει τελευταία σχετικά με τις προθέσεις της να αναλάβει παράλληλα με την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων και επιτελικό ρόλο στον ΣΚΑΙ, εκτοπίζοντας από την θέση του τον Σταμάτη Μαλέλη. Και εξηγούμαστε: με την φράση «και εγώ είμαι εδώ για σένα» έκλεισε η παρουσιάστρια τη συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη Κυριακή στην εκπομπή του καναλιού «Ο

κόσμος ανάποδα» της Σοφίας Τσίπα! Λίγο πριν η Σία Κοσιώνη είχε εκθειάσει τη δημοσιογράφο λέγοντας πόσο εργατική, δημιουργική και ευρηματική είναι… καταλήγοντας στην παραπάνω φράση, που αναμφισβήτητα ταιριάζει μόνο σε πρόσωπα με εξουσία και επιρροή ή εν δυνάμει ισχυρά στελέχη ενός καναλιού! Η παρουσιάστρια δεν κατάφερε όμως να κρατήσει το «μυστικό» της και στο τελευταίο λεπτό της εκπομπής – στην ουσία, αποκάλυψε αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ, δηλαδή ότι κινείται μαζί με τους παλιούς του ΣΚΑΙ εναντίον του Σταμάτη Μαλέλη, με στόχο να καταλάβει τη θέση της διευθύντριας ειδήσεων του καναλιού!

Το μέτωπο που έχουν σχηματίσει η Σία Κοσιώνη, ο Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο Άρης Πορτοσάλτε εναντίον του διευθυντή ειδήσεων, πήρε σάρκα και οστά μετά την αποχώρηση του Νίκου Ευαγγελάτου και έχει ως απώτερο στόχο την «ανακατάληψη» του σταθμού που πνέει τα λοίσθια! Με άλλα λόγια, η συγκεκριμένη ομάδα επιθυμεί να διατηρήσει ο ΣΚΑΙ το ενημερωτικό του προφίλ και να φρενάρει τα σχέδια που έχει σε εξέλιξη ο Σταμάτης Μαλέλης. Ο τελευταίος, λέγεται ότι έχει πείσει τον Γιάννη Αλαφούζο που είναι απών από την καθημερινότητα του καναλιού, για την δημιουργία ενός low budget σταθμού με λιγότερη ενημέρωση και περισσότερο life style. Η συνταγή του Σταμάτη Μαλέλη θα στηρίζεται και θα υπηρετείται σε μεγάλο βαθμό από τους φοιτητές δημοσιογραφίας της σχολής του – για αυτό άλλωστε είναι και χαμηλού κόστους, αλλά και σε ορισμένα γνωστά ονόματα της «ελαφριάς» τηλεόρασης όπως η Ελεονώρα Μελέτη και η Έλενα Παπαβασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα