Ο Αλέξης Τσίπρας αύριο το πρωί στον Αυτιά

Συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΙ
Στην Κουμουνδούρου εθεάθη νωρίτερα σήμερα ο Γιώργος Αυτιάς… Οπως έγινε γνωστό, ο δημοσιογράφος βρέθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ συνοδευόμενος απο συνεργείο του ΣΚΑΙ, προκειμένου να γράψει συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα που θα προβληθεί ολόκληρη αύριο το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα».

Ο

πρώην πρωθυπουργός ρωτήθηκε για όλα, για τις διαπραγματεύσεις, για το πώς φθάσαμε στο 3ο μνημόνιο, για τον Σόιμπλε και για τη δραχμή… Αλλά και για τους μισθούς, τις συντάξεις και τους δυσβάσταχτους φόρους που έρχονται απο Οκτώβρη.

Ωστόσο ενδιαφέρον θα έχει και η άποψη του Γιώργου Αυτιά, αφού ως παλιός συνομιλητής του πρωθυπουργού, έχοντας κάνει πολλές συνεντεύξεις μαζί… Μπορεί να μοιραστεί με τους τηλεθεατές τις εντυπώσεις του για το πώς ειναι σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Για παράδειγμα, έχει διάθεση και όρεξη να συνεχίσει να κυβερνάει ή κουράστηκε και προτιμά να επιστρέψει στην αντιπολίτευση; Η διάσπαση πόσο τον έχει καταβάλει; Πάχυνε ή αδυνάτισε; Η Μπετυ η σύζυγος του πρωθυπουργού τι στάση έχει κρατήσει, τι λέει του Αλέξη Τσίπρα;

The post Ο Αλέξης Τσίπρας αύριο το πρωί στον Αυτιά appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα