Τη μη ανάμειξή του στις εκλογές ανακοίνωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος

Η πρόταση να ενταχθεί μεν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ αλλά σε μη εκλόγιμη θέση είναι «τιμητική» αλλά δεν γίνεται αποδεκτή, είπε ο Αλέξης Μητρόπουλος, καθώς αποτελεί παραβίαση της λαϊκής βούλησης όπως εκφράστηκε στις 25 Ιανουαρίου, οδηγώντας τον στην πρώτη θέση των υποψηφίων όσον αφορά τους σταυρούς.

Μιλώντας το βράδυ της Παρασκευής

στο ΣΚΑΪ ο βουλευτής και αντιπρόεδρος της προηγούμενης Βουλής απέδωσε την στάση του κόμματος απέναντί του στην σκληρή κριτική που είχε κάνει στους χειρισμούς του Μαξίμου.

Ανέφερε μάλιστα μερικές από τις φράσεις που είχε χρησιμοποιήσει, όπως για αποτυχία στις 20 Φεβρουαρίου, για «αριστερό θατσερισμό», ή για «ό,τι πιο σκληρό είχε εφαρμόσει αριστερή ή και κεντρώα κυβέρνηση μετά τον πόλεμο». Η ηγεσία είχε λόγο και προσχήματα και μπορούσε να καταλήξει σε αυτή την απόφαση.

Απέρριψε εξάλλου την σχέση της απόφασης του ΣΥΡΙΖΑ με την δική του εκκρεμότητα με την Δικαιοσύνη. Οπως είπε, αυτή έχει ήδη διευθετηθεί με απόφαση, την οποία ωστόσο όπως ανέφερε «για λόγους αξιοπρέπειας δεν τους την πήγα σήμερα … γιατί την είχανε».

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστό ότι η Επιτροπή συγκρότησης των ψηφοδελτίων των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου θα εισηγηθεί στην Κεντρική Επιτροπή να μην συμπεριληφθεί ο Αλέξης Μητρόπουλος σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Αττικής.

Η Επιτροπή συγκρότησης ψηφοδελτίων εισηγείται, μέχρι την πλήρη εκκαθάριση όσων θεμάτων βρίσκονται σε εκκρεμότητα και αφορούν τον κ. Μητρόπουλο, να υπάρξει η δυνατότητα να τοποθετηθεί ο κ. Μητρόπουλος στην τελευταία θέση εφόσον και ο ίδιος το επιθυμεί.
Πηγή ethnos.gr

The post Τη μη ανάμειξή του στις εκλογές ανακοίνωσε ο Αλέξης Μητρόπουλος appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα