Διπλή επιτυχία του ACTION24 το βράδυ των εκλογών

Πρωτιά σε τηλεθέαση και στα Entry Polls που εμφάνισαν με ακρίβεια τα ποσοστά των υποψηφίων σε αντίθεση με τα exit polls

Εκτός από το MEGA που τερμάτισε πρώτο στην παρουσίαση των εκλογικών αποτελεσμάτων της Κυριακής ανάμεσα στα εθνικά τηλεοπτικά δίκτυα που έπεσαν όμως στην παγίδα των λανθασμένων στοιχείων των Exit poll…. Το ACTION24 βρέθηκε στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών μεταξύ των μικρών τοπικών

διαύλων την Κυριακή το βράδυ. Επιπλέον όμως, το ACTION 24 είχε άλλη μια πρωτιά ακόμη πιο σημαντική, αφού όταν τα μεγάλα δίκτυα παρουσίαζαν τη διαφορά Ρένας Δούρου και Γιάννη Σγουρού από 4,5% έως 6,5%, το κανάλι μετέδιδε τα πραγματικά αποτελέσματα που είχε συγκεντρώσει με τη μέθοδο των entry polls (ώρα 20.08), δίνοντας την ποσοστιαία διαφορά των δύο υποψήφιων περιφερειαρχών στο 1,8%, το οποίο ήταν και η τελική διαφορά τους.

Θυμίζουμε ότι η τηλεοπτική βραδιά που διοργάνωσε και πρόβαλε το Action24 με παρουσιαστές τον Γιώργο Κουβαρά, την Πηνελόπη Γαβρά και τον Γιάννη Πολίτη, στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Στον πρώτο του εκλογικό μαραθώνιο, το Action24 μετέδωσε τα ακριβή ποσοστά των υποψηφίων, γεγονός που μεταφράστηκε και σε υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Το επόμενο τηλεοπτικό «στοίχημα» του Action24 θα είναι η πρωτιά στη μετάδοση των αποτελεσμάτων της τριπλής εκλογικής αναμέτρησης, την Κυριακή 25 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα