Ευχαριστίες από Γ. Μαμουζέλο

Σε όλους τους φίλους, συνεργάτες ή γνωστούς από το χώρο της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού,

θέλω να εκφράσω θερμές ευχαριστίες είτε γιατί με τίμησαν με τη ψήφο τους (εφ’ όσον ψήφισαν στον τομέα που ήμουν περιφερειακός σύμβουλος) είτε γιατί ενημέρωσαν τον κύκλο των προσωπικών τους γνωριμιών για την υποψηφιότητά μου είτε γιατί η επιλογή τους ήταν ο συνδυασμός ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ.

Το συνολικό αποτέλεσμα ήταν απολυτα πετυχημένο και αισιόδοξο, καθώς τα προγνωστικά έδιναν άλλο νικητή στην περιφέρεια Αττικής

στον α΄γύρο. Αυτό όμως δείχνει ότι η θέληση των πολιτών είναι στην κατεύθυνση της αλλαγής προσώπων, πολιτικής και επιλογής δράσεων…

Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί την ερχόμενη Κυριακή στο β΄γύρο των εκλογών και η ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ με επικεφαλής την Ρένα Δούρου θα είναι η νέα ηγεσία στην Περιφέρεια Αττικής για νά δώσει νέα πνοή, άλλη νοοτροπία και έργο ουσίας τόσο στις αρμοδιότητες της Περιφέρειας όσο και στους 66 δήμους της!

Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι η στήριξη όλων θα επαναληφθεί αυτή την Κυριακή και μάλιστα με πιο μαζικό τρόπο!

Φυσικά στο Δήμο της Αθήνας και στις Ευρωεκλογές σάς καλώ να στηρίξετε την ανατροπή του παλιού και συστημικού, να ακολουθήσετε με τόλμη, ελπίδα, εμπιστοσύνη το δρόμο της Αριστεράς! Γιατί τότε θα διαπιστώσετε ότι πολλά μπορούν να αλλάξουν, πολλά διαφορετικά μπορούν να γίνουν χωρίς φόβο και υποτέλεια!

Με φιλικά και συναδελφικά συναισθήματα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΜΟΥΖΕΛΟΣ

Υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος
Βόρειου Τομέα Αθήνας
με τη ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα