Αυλαία Πρετεντέρη με υψηλή τηλεθέαση

Εντυπωσιακή, τόσο σε νούμερα τηλεθέασης όσο και σε περιεχόμενο, ήταν η αυλαία της εκπομπής «Ανατροπή» του Γιάννη Πρετεντέρη για τη φετινή σεζόν. Στο στούντιο οι ηθοποιοί από το «Κάτω Παρτάλι» της σειράς του MEGA που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών τα βράδια της Δευτέρας, συγκεντρώνοντας εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, ξεπερνώντας κάθε φορά το 50%, δηλαδή περισσότερους από 1.900.000 τηλεθεατές!

Ο οικοδεσπότης κατάφερε από το πρώτο λεπτό της εκπομπής έως το τελευταίο, να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

συντονίζοντας μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση που είχε από όλα και κυρίως χιούμορ! Αν και είχε προηγηθεί ένα ντελιριακό τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς… οι παρεμβάσεις του διαβασμένου Γιάννη Πρετεντέρη βοήθησαν ώστε οι ηθοποιοί να αποκαλύψουν πτυχές του ρόλου τους, αλλά κυρίως της συνεργασίας τους με τον ταλαντούχο σεναριογράφο Λευτέρη Παπαπέτρου που εξέπληξε τους πάντες για άλλη μια φορά.

Έτσι η τελευταία «Ανατροπή» αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό για το καλοκαίρι σημειώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό 24,8% όπερ σημαίνει ότι παρακολουθήσαν 657.000 τηλεθεατές!

Keywords
Τυχαία Θέματα