Προβληματισμός στον ΑΝΤ1 για το «The Voice Kids» – Σήμα κινδύνου από τους ψυχολόγους

Προβληματισμός λέγεται ότι επικρατεί στην ομάδα παραγωγής του «The Voice Kids» που αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 την ερχόμενη σεζόν. Συγκεκριμένα μετά τις παρατηρήσεις ειδικών ψυχολόγων που συνεργάζονται με την παραγωγή του μουσικού talent show ότι η απόρριψη παιδιών όπως προβλέπεται στους όρους του παιχνιδιού και εκφράζεται με το να μην γυρίσει την καρέκλα του κανένας από τους κόουτς στην τραγουδιστική δοκιμασία που υποβάλλονται οι λιλιπούτειοι

συμμετέχοντες ενδέχεται να λειτουργήσει ακραία αρνητικά στην ψυχολογίας τους… έχει βάλει σε σκέψεις τους υπεύθυνους του παιδικού talent show στο αν τελικά πρέπει να προχωρήσουν ή όχι. Με άλλα λόγια οι ψυχολόγοι υποστηρίζουν ότι τα παιδιά και ειδικότερα οι ηλικίες που απευθύνεται το παιχνίδι, δεν είναι σε θέση να διαχειριστούν την απόρριψη που μοιραία θα βιώσουν ορισμένα από αυτά, αφού ενδέχεται να τους προκαλέσει σοβαρά «τραύματα» με απρόβλεπτες συνέπειες… Μάλιστα με δεδομένο την αδυναμία των ελλήνων παραγωγών να παρέμβουν στους όρους του παιχνιδιού, αφού είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν αυστηρά και πιστά το ξένο format… ο προβληματισμός φέρεται να έχει λειτουργήσει ανασταλτικά προς το παρόν παγώνοντας το project μέχρι νεωτέρας!

Έτσι, εκτός από την εμφανή μείωση των τρέιλερ του talent show που προβάλλει ο ΑΝΤ1 για τις δηλώσεις συμμετοχής… ακούγεται ότι έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα ακόμη και να αναβληθεί επ’ αόριστον το μουσικό talent show. Γι αυτό ελάχιστη σημασία έχει η κουβέντα που έχει ανοίξει σε ορισμένους κύκλους για το αν θα το παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά ή άλλος! Το γεγονός ότι η παρουσιάστρια είναι ήδη μητέρα ή κάποιος άλλος που επίσης είναι γονιός, δεν μηδενίζει στο ελάχιστο τον κίνδυνο που παραμονεύει για τα παιδιά σύμφωνα με τους ειδικούς!

Πάντως όπως και να ‘χει ο προβληματισμός που έχει αναπτυχθεί στην ομάδα παραγωγής και στο κανάλι τούς τιμά, αφού η προστασία των παιδιών είναι πάνω από όλα!

Keywords
Τυχαία Θέματα