Αναδιπλώσεις και κ@λοτούμπες

Έχει ενδιαφέρον και το πώς τοποθετείται πλέον το μιντιακό τοπίο στην εκλογή Μητσοτάκη. To Real Group που αναφανδόν είχε στηρίξει εξ αρχής το Β.Μειμαράκη αναδιπλώνεται από το πρωί με προσεκτικό τρόπο είναι η αλήθεια, αλλά σαφώς αναδιπλώνεται. Θα δούμε και τη στάση που θα κρατήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου το βράδυ στο Βαγγέλη Μειμαράκη.

Τα Παραπολιτικά που είχαν στηρίξει την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα κοιτάζουν φιλικά τη νέα

εκλογή. Ο όμιλος της οικογένειας Αλαφούζου στο δεύτερο γύρο αλληθώρισε προς τον Κυριάκο. Το Έθνος που στον πρώτο γύρο πρόβαλε τις απόψεις Σαμαρά στο δεύτερο γύρο κράτησε ουδέτερη στάση όπως και το Mega. Alpha και ANT1 κράτησαν εν πολλοίς ουδετερότητα άλλωστε πολιτικά με εξαίρεση τον Λαζόπουλο τα δύο κανάλια δεν δείχνουν να έχουν ή και να θέλουν να έχουν ιδιαίτερη πολιτική παρέμβαση.

O ΔΟΛ αρχικά κράτησε ουδέτερη στάση αλλά μετά το φιάσκο με την αναβολή βγήκε επιθετικά απέναντι στον Κώστα Καραμανλή προσωπικά και άρα στην επιλογή Μειμαράκη. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι θα ήταν στους κερδισμένους ο ΔΟΛ αν δεν υπήρχε το αγκάθι Καρακούση ο οποίος όπως έχουμε ξαναπεί είχε δημόσια δηλώσει μέσω των social media την απέχθεια του στην οικογένεια Μητσοτάκη συνολικά και τον Κυριάκο όταν ήταν υπουργός. Το περίφημο tweet «για την πιο φαύλη πολιτική οικογένεια στην Ελλάδα» δεν μπορεί να μπει κάτω από το χαλί παρά τη φιλότιμη είναι αλήθεια προσπάθεια που κάνει ο διευθυντής του Βήματος να απεμπλακεί από αυτό το πρόβλημα που του κάθισε στο κεφάλι. Ο Αντώνης Καρακούσης παρά την κριτική που δέχτηκε για το πολύ θερμό άρθρο του υπέρ του Κυριάκου πριν από λίγες εβδομάδες σήμερα επανέρχεται και υποδέχεται το νέο πρόεδρο της ΝΔ με νέο άκρως υποστηρικτικό για αυτόν άρθρο.

The post Αναδιπλώσεις και κ@λοτούμπες appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα