Vikings 2ος κύκλος

Πρεμιέρα απόψε στις 23:15 στον ΣΚΑΙ

Νέες διαμάχες για τους «Vikings» του δεύτερου κύκλου που κάνει πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 23.15 (εκτός Τρίτης).

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς φέρνει νέες διαμάχες για θέματα πίστης και εξουσίας. Αδελφοί συγκρούονται μεταξύ τους και φίλοι γίνονται εχθροί, ενώ καινούργιες συμμαχίες δημιουργούνται για να εξυπηρετήσουν κοινά συμφέροντα.

Η σειρά Vikings, παρακολουθεί την ταραχώδη ζωή του Ragnar Lothbrok και της οικογένειάς

του. Ο Ragnar είναι ένας νεαρός αγρότης που διψά για περιπέτεια. Ο μεγαλύτερος πόθος του είναι να εξερευνήσει και να λαφυραγωγήσει νέες, άγνωστες περιοχές.

Στον δεύτερο κύκλο οι απιστίες του Ragnar απειλούν σοβαρά το γάμο του με τη Lagertha και δημιουργούν προβλήματα στη σχέση του με τον αγαπημένο του γιο.

Δημιουργός της σειράς είναι ο Michael Hirst, ειδικός στο να κάνει την ιστορία απίθανα ελκυστική, όπως απέδειξε με τη σειρά «The Tudors» και ταινίες όπως «Elizabeth» και «Elizabeth: η χρυσή εποχή». Ανάμεσα στους παραγωγούς της σειράς είναι και ο James Flynn, παραγωγός στους «Tudors» και στους «Borgias».

Στο πρώτο επεισόδιο: O Ragnar και οι πολεμιστές του Βασιλιά Horik ετοιμάζονται να μπουν στη μάχη εναντίον του Jarl Borg. Ο Borg όμως συμμαχεί με τον Rollo. Έτσι τώρα ο Ragnar στη μάχη αυτή είναι αναγκασμένος να πολεμήσει ενάντια στον ίδιο του τον αδελφό. Εν τω μεταξύ, η πριγκίπισσα Aslaug κατευθύνεται προς το Kattegat και φέρνει μαζί της μια έκπληξη που θα φέρει τον Ragnar σε δύσκολη θέση.

Πρωταγωνιστούν: Travis Fimmel (Ragnar Lothbrok), Clive Standen (Rollo), Gustaf Skarsgård (Floki), Katheryn Winnick (Lagertha), George Blagden (Athelstan), Jessalyn Gilsig (Siggy Haraldson), Alyssa Sutherland (Princess Aslaug), Linus Roache (King Ecbert of Wessex).

The post Vikings 2ος κύκλος appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα