4ο Athens Bike Festival

20 – 22 Σεπτεμβρίου «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων

Το 4ο Athens Bike Festival (www.bikefestival.gr) θα διοργανωθεί φέτος από 20 έως 22 Σεπτεμβρίου στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων για τέταρτη συνεχή χρονιά. Όπως και πέρυσι, η διοργάνωση εντάσσεται στο χρονικό πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Η επιτυχία των τριών προηγούμενων διοργανώσεων είναι μια ξεκάθαρη ένδειξη ότι η Αθήνα είναι μία πόλη με αυξανόμενο ενδιαφέρον για το ποδήλατο και έναν πιο

ενεργό τρόπο ζωής.

Πέρυσι περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες περιηγήθηκαν στην έκθεση και παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις.

Και φέτος η διοργάνωση επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τους φίλους του ποδηλάτου:

- Οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν και να δοκιμάσουν τα μοντέλα του 2014 λίγες μόνο ημέρες μετά την επίσημη παρουσίασή τους στο Eurobike, τη μεγαλύτερη ποδηλατική έκθεση της Ευρώπης. Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του ποδηλάτου στην Ελλάδα δηλώνουν δυναμικά τη συμμετοχή τους και παρουσιάζουν όλες τις κατηγορίες ποδηλάτων, αξεσουάρ και υπηρεσιών.

- Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ, διαδραστικές και μη έχουν στόχο να δημιουργήσουν την αίσθηση της γιορτής, να δώσουν την ευκαιρία της συμμετοχής, να εκπαιδεύσουν, να εμπνεύσουν έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής και κίνησης μέσα στην πόλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα