Επιστολη βομβα: να τεθουν σε διαθεσιμοτητα οι υπαλληλοι της βουλης

16:00 18/9/2013 - Πηγή: Fimotro
ΤΕΚΝΑ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΙ ΝΥΝ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
Γράφει ο "Σαμαρικός"
Πραγματική βόμβα είναι η επιστολή του βουλευτή Παύλου Σιούφα προς τον Πρόεδρο της Βουλής. Σε απόλυτη όμως αντιστοιχία με το κοινό αίσθημα που επιθυμεί να έχουν όλοι την ίδια αντιμετώπιση. Να μην υπάρχει κανένα άβατο την ώρα που...
χιλιάδες άνθρωποι τίθενται σε διαθεσιμότητα και άλλοι απολύονται. Δεν μπορεί να γίνονται εξαιρέσεις, δεν μπορεί η βουλή
να μην δίνει το παράδειγμα, δεν μπορεί να απλώνει προστατευτικό δίχτυ σε τέκνα, συζύγους και συγγενείς νυν και πρώην πολιτικών. Όταν η κοινωνία γίνεται δέκτης διακρίσων, τότε και σωστή να είναι η επιλογή της διαθεσιμότητας, διερωτάται απαξιωτικά αν στη βουλή υπάρχουν άτομα ενός Ανώτερου Θεού.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΜΒΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
ΠΑΥΛΟΣ Β. ΣΙΟΥΦΑΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
Προς
κ. Ευάγγελο Μεϊμαράκη Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων
Ενταύθα
Αθήνα, 16 Σεπτεμβρίου 2013
Αγαπητέ μου κ. Πρόεδρε
Παρακολουθούμε καθημερινά και προς χάριν της βελτίωσης των δημόσιων οικονομικών της χώρας, χιλιάδες υπαλλήλους απ' τις Δημόσιες, τις Δημοτικές και από τις Πανεπιστημιακές Υπηρεσίες, να τίθενται σε διαθεσιμότητα ακόμη και επιτυχόντες με ΑΣΕΠ. Πιστεύω ότι πρέπει και η Βουλή να συνεισφέρει στην μεγάλη αυτή και οδυνηρή προσπάθεια της Κυβέρνησης και υπάλληλοι της Βουλής, να τεθούν στην διαθεσιμότητα. Αυτό θα ικανοποιήσει και την κοινωνία που βλέπει να γίνονται διακρίσεις. Είναι αδήριτη ανάγκη για το πολιτικό σύστημα, να δείξει ότι αντιλαμβάνεται τον σφυγμό του κόσμου, ότι έχει υπερβεί τις αγκυλώσεις και τις κακές έξεις του παρελθόντος και ότι πάνω απ' όλα εκείνο που ισχύει και μετράει είναι το δίκαιο και η ισονομία. Ένα δίκαιο μέτρο λοιπόν, ανάλογο και αντίστοιχο της εποχής που διερχόμαστε, είναι η θέση σε διαθεσιμότητα υπαλλήλων της Βουλής που βρέθηκαν σ' αυτήν λόγω νεποτισμού.
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας ζητήσω να ενταχθούν και υπάλληλοι της Βουλής στη διαθεσιμότητα και ειδικώτερα:
Τέκνα και σύζυγοι τέως Προέδρων της Δημοκρατίας, τέως Πρωθυπουργών, τέως Προέδρων της Βουλής, πρώην και νυν Υπουργών, πρώην και νυν βουλευτών.
Keywords
Τυχαία Θέματα