Ζήσε το Movember Cyprus στο Hilton Park

Η Louis Hotels και το ξενοδοχείο Hilton Park συμμετέχουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο κίνημα του Movember, συμβάλλοντας στην ενημέρωση, πρόληψη και καταπολέμηση του καρκίνου του προστάτη.

Το Hilton Park, προωθώντας το Movember Cyprus 2017, έχει τοποθετήσει συλλεκτικά αναμνηστικά τόσο στην κεντρική reception του ξενοδοχείου, όσο και στην υποδοχή του Sana Hiltonia. Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν έμπρακτα τους φιλανθρωπικούς

σκοπούς του Movember μπορούν να προμηθευτούν τα συλλεκτικά αντικείμενα τα οποία διατίθενται προς πώληση, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και για τους σκοπούς της καμπάνιας, αφού σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους του ξενοδοχείου υπάρχουν σχετικά φυλλάδια.

Η ιδέα του Movember ξεκίνησε το 2003 από την Αυστραλία και σταδιακά επεκτάθηκε σε όλον τον κόσμο, στοχεύοντας στην αφύπνιση του αντρικού πληθυσμού σε θέματα υγείας και συγκεκριμένα γύρω από τον καρκίνο του προστάτη.

Στην Κύπρο, η φιλανθρωπική εκστρατεία του Movember Cyprus θεσμοθετήθηκε το 2013 μετά από πρωτοβουλία του Round Table Κύπρου και σκοπός της ήταν η ευαισθητοποίηση του κοινού, η συλλογή χρημάτων και η στήριξη των φορέων που βοηθούν την καταπολέμηση του ανδρικού καρκίνου, όπως το Movember Foundation και το Europa Uomo Κύπρου. Μεταξύ άλλων, η εκστρατεία στοχεύει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών και των οικογενειών τους, στη διάδοση και ανταλλαγή τεκμηριωμένων στοιχείων και πληροφοριών για τον καρκίνο του προστάτη, στην ευαισθητοποίηση του κοινού για την ανάγκη έγκαιρης διάγνωσης και πρόληψης και στην εξασφάλιση ποιοτικής φροντίδας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά τη θεραπεία.

Το Hiton Park, με τη συμμετοχή του στο Movember Cyprus, αποδεικνύει έμπρακτα για ακόμη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο και την ευαισθητοποίηση του στα ζωτικά θέματα υγείας που ταλανίζουν τους συμπολίτες μας.

Σχετικά με τη Louis Hotels

Η Louis Hotels είναι ένας από τους πρωταγωνιστικούς ξενοδοχειακούς ομίλους της νοτιοανατολικής Μεσογείου. Από το 1942 μέχρι σήμερα, σε μια μακρά αναπτυξιακή πορεία, διαχειρίζεται 24 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στις ομορφότερες τοποθεσίες της Κύπρου και των ελληνικών νησιών, φιλοξενώντας κάθε χρόνο εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στις 13.000 κλίνες, απασχολώντας 3.500 καταρτισμένους εργαζόμενους και έχοντας ετήσιο κύκλο εργασιών πάνω από 130 εκατομμύρια ευρώ.

Τα τελευταία χρόνια η Louis Hotels έχει επενδύσει σημαντικά ποσά σε ξενοδοχεία υψηλών προδιαγραφών και στο καινοτομικό μοντέλο του ultra all inclusive, συμβάλλοντας στην αναβάθμιση της εικόνας των χωρών ως ποιοτικών προορισμών αλλά και στη βελτίωση του τουριστικού προϊόντος τους. Ανήκει στον Όμιλο Louis.

Keywords
Τυχαία Θέματα