Νικόλας: To πολίτευμα δεν έχει σημασία αλλά το περιεχόμενο

Iδιαίτερα σημαντική χαρακτήρισε τη συνεργασία με την Αίγυπτο ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και Υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος. Μιλώντας στην Εκπομπή Μεσημέρι και Κάτι, ο κ. Παπαδόπουλος, αναφορικά με την Τριμερή Λευκωσίας-Καΐρου-Αθήνας, είπε πως η Αίγυπτος είναι η μόνη πρακτική και ρεαλιστική επιλογή που έχουμε μπροστά μας όσον αφορά τη αξιοποίηση

του Φ.Α.

Αναφερόμενος στη συζήτηση που ξεκίνησε για τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, ο κ. Παπαδόπουλος είπε «Το πολίτευμα δεν έχει σημασία. Ούτε αλλεργία έχω με την ομοσπονδία ούτε η ομοσπονδία από μόνη της είναι προβληματικό πολίτευμα. Το αγκάθι είναι το τι εννοεί κάποιος με τη διζωνικότητα και το περιεχόμενο».

Το τελευταίο διάστημα ρωτούμε τόσο τον κ. Μαλά όσο και τον Αναστασιάδη αν θα προωθήσουν τη λύση στο πλαίσιο που θα περιλαμβάνει την εκ περιτροπής προεδρία, την παραμονή εποίκων, τα βέτο, τις μεταβατικές περιόδους και τις εγγυήσεις και δεν έχουμε λάβει οποιαδήποτε απάντηση.

Χαρακτήρισε, μάλιστα, τη συζήτηση για ΔΔΟ "ψευδοδίλλημα" και είπε πως δεν μπορούν να βλάψουν τη δική του υποψηφιότητα, αφού, όπως είπε, η θέση του για το συγκεκριμένο ζήτημα είναι ξεκάθαρη.

Κληθείς να σχολιάσει τα όσα τού προσάπτουν για fake news, ο κ. Παπαδόπουλος διερωτήθηκε «Δεν είναι η οικογένεια Αναστασιάδη που μετακίνησε τα λεφτά της στο εξωτερικό παραμονές του κουρέματος; Αυτό είναι fake news;».

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη λύπη για το χαμηλό επίπεδο, που, όπως είπε, επιστράτευσε ένας Υπουργός του κ. Αναστασιάδη και συγκεκριμένα ο κ. Παμπορίδης, για να απαντήσει σε τεκμηριωμένα γεγονότα.

Keywords
Τυχαία Θέματα