Ξανά στο προσκήνιο το ασυμβίβαστο

Επανέρχεται εκ νέου στην επικαιρότητα το θέμα του ασυμβίβαστου μετα τις αποκαλύψεις για εμπλοκή του δικηγορικού γραφείου "Νίκος Χρ. Αναστασιάδης και Συνεργάτες" στην υπόθεση Ryanair με την πλαστοπροσωπία δικηγόρων, καθώς και όσα λέχθηκαν χθες στην Επιτροπή Ελέγχου, για ανάμειξη του δικηγορικού γραφείου "Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες" σε θέματα ΣΑΠΑ.

Ο Πρόεδρος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου Δώρος Ιωαννίδης ανέφερε επί του θέματος: «Θα γίνει μελέτη κατά πόσον άτομα που αποκτούν πολιτειακό αξίωμα δικαιούνται να έχουν

γραφείο με το όνομα τους, αφού αυτό, τους δίνει πλεονέκτημα έναντι των υπολοίπων, λόγω διασυνδέσεων».

Με σκληρή γλώσσα το ΔΗΚΟ απάντησε σήμερα στις χθεσινές βολές που είχαν στην ουσία αποδέκτη το Νικόλα Παπαδόπουλο.«O Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Νικόλας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το δικηγορικό γραφείο «Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες» από τον Μάιο του 2011, και ουδεμία σχέση έχει με τις εργασίες και τις αποφάσεις του συγκεκριμένου δικηγορικού γραφείου. Κατανοούμε τις αγωνιώδεις και απέλπιδες προσπάθειες του Προεδρικού Μεγάρου, του Δημοκρατικού Συναγερμού και των φιλοκυβερνητικών μέσων ενημέρωσης να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από την εμπλοκή του Προέδρου Αναστασιάδη στο σκάνδαλο Ryan Air και από την πλαστοπροσωπία που ήδη διερευνάται».Επιπλέον το ΔΗΚΟ διερωτάται αν «όταν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έλεγε, επί λέξη, ότι θα παραιτηθεί, αν διαπιστωθεί παρέμβαση του ιδίου, ή του γραφείου του, στην υπόθεση Ryan Air, έπαιζε με τις λέξεις, ή ενέπαιζε τον κυπριακό λαό;». Ανακοίνωση εξέδωσε όμως και το γραφείο "Τάσσος Παπαδόπουλος και Συνεργάτες" το οποίο κάνει λόγο για ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο σχολιασμό και επικρίσεις και δημοσιογράφους που δίκασαν και καταδίκασαν.«Με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο δηλώνουμε ότι ούτε υπήρχε ούτε υπάρχει οποιοδήποτε θέμα σύγκρουσης συμφερόντων από την εκπροσώπηση των Συμβούλων Μηχανικών για διεκδίκηση της πληρωμής τους από το Σ.Α.ΠΑ. και της εκπροσώπησης εργοληπτικής εταιρείας για διεκδίκηση απαιτήσεων της εναντίον του Σ.Α.ΠΑ.».

Keywords
Αναζητήσεις
ασυμβίβαστο δικηγόρων
Τυχαία Θέματα