Τρύπωσε και σκαρφάλωσε βράδυ σε πύργο της Λεμεσού (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε έναν από τους πύργους που κατασκευάζονται στην Λεμεσό κατάφερε να μπει ο Αlistair Law,  ένας από τους πιογνωστούς βρετανούς youtubers. O ίδιος μαζί με έναν άλλο συνεργό τρύπωσαν τις βραδινές ώρες στο εργοτάξιο και ανέβηαν στην κορυφή όπου φάίνεται να έκαναν χρήση και του γερανού.  

Αφού παρέμενειναν εκεί αρκετή ώρα μέχρι το ηλιοβασίλεμα μαγνητοσκοπόντας τα κατορθώματά τους,   αντιλήφθηκαν ότι οι εργάτες άρχισαν να καταφτάνουν. Στην συνέχεια  κατέβηκαν σιγά και αθόρυβα από την οικοδομή και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή διέφυγαν για να καταλήξουν

απέναντι στην παραλία για βουτιές. 

To βίντεο έφτασε ήδη τις 81 χιλιάδες προβολές σε μια μέρα

Ο Alistair Law είναι Άγγλος YouTuber από το Σαουθάμπτον. Τα βίντεό του περιλαμβάνουν παρκούρ, με τον ίδιο να σκαρφαλώνει σε μια σειρά από κτίρια και κατασκευές, καθώς και να κάνει «διανυκτερεύσεις», όπου ο ίδιος και μια ομάδα φίλων προσπαθούν να μείνουν σε διάφορους εμπορικούς χώρους μετά τις ώρες κλεισίματος. 

Έχει σκαρφαλώσει σε πολλές τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, όπως η Μελβούρνη, Ντουμπάι, Μπανγκόκ, Βαρκελώνη και Λος Άντζελες. Αυτό περιλαμβάνει τοποθεσίες όπως η La Sagrada Familia και η Tour First στη Βαρκελώνη και το Παρίσι αντίστοιχα. 

Ο Law έχει δεχθεί κριτική από πολιτικούς, αστυνομικούς και γενικά μέλη του κοινού για την αναρρίχηση και την καταπάτηση ιδιωτικής περιουσίας. Έχει προειδοποιηθεί πολλές φορές από την αστυνομία του Χάμσαϊρ για παραβίαση και μετά την εμφάνιση του βίντεο που δείχνει να σκαρφαλώνει στους Πύργους Ντάμπλτον στην Daily Echo, ο αρχηγός του Δημοτικού Συμβουλίου του Σαουθάμπτον, Σάιμον Λετς, δήλωσε ότι «Είναι μια τραγωδία που περιμένει να συμβεί» 

Σε απάντηση στην παραβίαση, ο Law είπε «Πάντα φροντίζω να τους βρίσκω και να τους εξηγώ τι κάνω και στις περισσότερες περιπτώσεις η αστυνομία καταλαβαίνει πραγματικά». 

Μιλώντας στο 9news.com.au, αφού σκαρφάλωσε σε έναν γερανό στη Μελβούρνη, ο Law δήλωσε ότι «[αυτός] δεν πρόκειται να προσποιηθεί ότι δεν είναι επικίνδυνο [...] Δεν θα βάλω ποτέ τον εαυτό μου σε μια κατάσταση που να μην είμαι 110 τοις εκατό σίγουρος με.» 

Όταν ο Law και μια ομάδα φίλων του εισέβαλαν στο Στάδιο Etihad τον Σεπτέμβριο του 2017,  h εφημερίδα Independent χαρακτήρισε το περιστατικό  «ανησυχτηική  παραβίαση ασφαλείας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα