Αριστοτέλους: Οι καταγγελίες μου αφορούν ανώτατο αξιωματικό της ΥΚΑΝ

Ανώτατο αξιωματικό της ΥΚΑΝ καταγγέλλει η διευθύντρια των Κεντρικών Φυλακών, Άννα Αριστοτέλους, ως το πρόσωπο που ζητούσε από κατάδικο να εξασφαλίσει βίντεο από την προσωπική της ζωή.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι, σημείωσε ότι δεν έχει υποπέσει στην αντίληψή της τέτοιο περιστατικό τα τελευταία οκτώ χρόνια, ενώ σημείωσε ότι «ακόμα και πριν αναλάβουμε, τέτοιο σκάνδαλο διαφθοράς δεν είχαμε ζήσει».

Πρόσθεσε ότι «νιώθω πολύ θιγμένη από την όλη κατάσταση και αναμένω την πλήρη διερεύνηση μετά

την επίσημη καταγγελία. Θα πρέπει να διερευνηθεί από ανεξάρτητους ανακριτές».

Διέψευσε επίσης ότι υπάρχει οποιοδήποτε βίντεο, εντούτοις, η κ. Αριστοτέλους «έχει στην κατοχή της μηνύματα που έστελνε ο αξιωματικός στον κατάδικο για την προσωπική της ζωή»

Επίσης, διαβεβαίωσε ότι δεν έχει έρθει ποτέ δεν αντιπαράθεση με τον εν λόγω αξιωματικό αλλά αντίθετα υπήρχε συνεργασία με τον ίδιο και με τα μέλη της υπηρεσίας του.

Εξέφρασε μάλιστα φόβους για τη ζωή της, αφού «από τη στιγμή που με τόση ευκολία ένας ανώτατος αξιωματικός χρησιμοποιεί το δικό του προσωπικό τηλέφωνο για να επικοινωνεί με βαρυποινίτη κατάδικο, ζητώντας του βίντεο από την προσωπική μου ζωή, είχε έγνοια δηλαδή για την προσωπική μου ζωή, με απώτερο σκοπό να με καταστρέψει, φυσικά και φοβάμαι».    

Διαβάστε επίσης: 

Αναμένει επίσημη καταγγελία από την Αριστοτέλους η Νομική Υπηρεσία

Αξιωματικός έβαλε κατάδικο να βρει βίντεο από προσωπική ζωή της Αριστοτέλους

Φόβους για τη ζωή της εξέφρασε η Αριστοτέλους:«Αντί να βγαίνει σε τηλεοράσεις»

Στέφη Δράκου: Ενημερώθηκα το πρωί για το θέμα Αριστοτέλους, όπως κι εσείς

Keywords
Τυχαία Θέματα