«Τρίγωνο των Βερμούδων» η Λευκωσία -Κλείνουν δρόμοι, άδειασε το παλιό ΓΣΠ

Άδειος είναι από σήμερα ο χώρος στάθμευσης του παλιού ΓΣΠ στη Λευκωσία, λόγω των έργων ανάπλασης που αρχίζουν.

Ο μεγάλος χώρος στάθμευσης χρησιμοποιείται καθημερινά από πολίτες που εργάζονται στην περιοχή την ίδια ώρα που θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ όπως και στην Τάφρο Ντ΄Αβίλα.

Διαβάστε επίσης: Οι κάμερες μπήκαν, οι διαβάσεις πού πήγαν; (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σημειώνεται πως, κατά τη διάρκεια των κατασκευαστικών εργασιών, οι οποίες αναμένεται να διαρκέσουν 24

μήνες, δεν θα υπάρχει δυνατότητα στάθμευσης οχημάτων στο χώρο του παλιού ΓΣΠ.

Το έργο περιλαμβάνει τη δημιουργία υπόγειου χώρου στάθμευσης χωρητικότητας περισσοτέρων από 500 αυτοκινήτων. Θα δημιουργηθεί επίσης αστική πλατεία, χώροι πρασίνου και χώροι αναψυχής.

Όσον αφορά άλλες εργασίες σε ανακοίνωση του ο  Δήμος Λευκωσίας πληροφορεί ότι, στο πλαίσιο των κατασκευαστικών εργασιών του έργου ανάπλασης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου  – Φάση Β,’  για περιορισμένο χρονικό διάστημα θα εκτελεστούν εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’.

Πιο συγκεκριμένα, από την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021 η ώρα 00:00 (μεσάνυχτα) μέχρι και η ώρα 8:00 το πρωί της ίδιας μέρας θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου, μεταξύ της συμβολής της με τις Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού και Διγενή Ακρίτα και τη συμβολή της με τις οδούς Αφροδίτης και Στασάνδρου.

Ως εκ τούτου θα διακοπεί η προσωρινή κυκλοφορία αυτοκινήτων στο τμήμα αυτό και θα διακοπεί η πρόσβαση των οχημάτων από τις οδούς Γρηγορίου Ξενοπούλου και Ήρας προς τη Λεωφ. Μακαρίου και θα μετατραπούν σε αδιέξοδα διπλής κατεύθυνσης με είσοδο -έξοδο από την οδό Στασάνδρου.

Σημειώνεται πως, από τις 10 Νοεμβρίου 2021 μέχρι τις 19 Ιανουαρίου 2022 ο Δημοτικός Χώρος Στάθμευσης Νταβίλα θα παραμείνει κλειστός, λόγω της «Παραμυθούπολης» που θα λειτουργήσει κατά την περίοδο Χριστουγέννων.

Οι κάτοχοι μηνιαίων προπληρωμένων καρτών παρακαλούμε όπως χρησιμοποιούν τους Δημοτικούς Χώρους Στάθμευσης Τρίπολις, Λήδρας - Αριάδνης ή Φανερωμένης.  


 

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τρίγωνο, Βερμούδων, Λευκωσία #45Κλείνουν, ΓΣΠ,trigono, vermoudon, lefkosia #45kleinoun, gsp