Καταπολέμηση Διπλών Διακρίσεων δίνοντας φωνή σε μετανάστες με αναπηρία

Ο οργανισμός Centre for Competence Development Cyprus- COMCY, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου InclEUsion, συγχρηματοδοτούμενο από το πρόγραμμα Erasmus+,  διοργανώνει εκδήλωσή με θέμα την Προώθηση της κοινωνικής ένταξης των μεταναστών με αναπηρίες.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα του έργου, θα συζητηθούν από έμπειρους ομιλητές &ομιλήτριες θέματα όπως κενά και προκλήσεις που αντιμετωπίζουν άτομα με μεταναστευτική βιογραφία και άτομα με αναπηρίες στη Κύπρο. Στη συνέχεια, άτομα τόσο με μεταναστευτικό

υπόβαθρο όσο και άτομα με αναπηρίες θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε εκπαιδευτές ενηλίκων που ασχολούνται άμεσα με μετανάστες &άτομα με αναπηρίες, κοινωνικούς λειτουργούς, οργανισμούς και φορείς που εμπλέκονται σε δράσεις εκπαίδευσης μεταναστών, μετανάστες και άτομα με αναπηρίες.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να συμμετέχουν σε ανοιχτή συζήτηση αλλά και να συμβάλουν στην ενδυνάμωση των μεταναστών.

Πληροφορίες για την εκδήλωση:

Ημέρα: Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021Ώρα: 16:00-18:30Τοποθεσία: Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας (Νικηφόρου Φωκά 40, Λευκωσία 1016)Ο χώρος είναι προσβάσιμος για άτομα με αναπηρίες

Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αγγλική γλώσσα.

 Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους ΕΔΩ μέχρι και την Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021.

*Η προσκόμιση έγκυρου SafePass κρίνεται ως απαραίτητη προϋπόθεση για την παρουσία στην εκδήλωση.

Για ερωτήσεις και επίλυση τυχόν προβλημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους εθνικούς εταίρους στη COMCY- Μαριάννα Αραούζου [email protected] &Χρυστάλλα Παναγή [email protected] ή καλέστε στο τηλ. 22420110.

Keywords
Τυχαία Θέματα