Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» μετά το τροχαίο στη Λεμεσό ο 54χρονος Παντελής

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η τροχαία οδική σύγκρουση που σημειώθηκε στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού-Λευκωσίας, στο ύψος της Παρεκκλησιάς, καθώς άντρας 54 ετών που είχε τραυματιστεί κρίσιμα, κατέληξε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Πρόκειται για τον Παντελή Δημητρίου, 54 ετών από τον Πύργο Λεμεσού, ο οποίος επέβαινε στο ένα εκ των δύο οχημάτων που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στον αυτ/δρομο Λεμεσού-Λευκωσίας - Κρίσιμα τραυματισμένος οδηγός

Όπως ανέφερε στη σκηνή του θανατηφόρου ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, γύρω στις 16:30

και ενώ ο 54χρονος οδηγούσε μικρό εμπορικό αυτοκίνητο στον δρόμο Λεμεσού-Λευκωσίας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του δρόμου, πριν από την έξοδο Παρεκκλησίας, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, παρεξέκκλινε της πορείας του προς τα αριστερά, σύρθηκε στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και ακινητοποιήθηκε στη λωρίδα ασφαλείας. 

Ο οδηγός, που δεν έφερε ζώνη ασφαλείας, εκσφενδονίστηκε στην άσφαλτο. Ασθενοφόρο που έφτασε στη σκηνή τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. 

Δυο πρόσωπα που επέβαιναν στο προπορευόμενο όχημα δεν έπαθαν οτιδήποτε.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Χαραλάμπους ανέφερε πως, από την κατάσταση του οχήματος του 54χρονου, εκτιμάται πως αν έφερε ζώνη ασφαλείας ενδεχομένως να μην τραυματιζόταν θανάσιμα.

Από το τροχαίο δημιουργήθηκε, για αρκετές ώρες, κυκλοφοριακή συμφόρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση προς Λευκωσία.

Keywords
Τυχαία Θέματα