Το σούπερ πακέτο της Παρί για τη μεταγραφή του Πογκμπά!

Η Παρί φαίνεται αποφασισμένη να «κλέψει» τον Πολ Πογκμπά από τη Ρεάλ που... καραδοκεί και, σύμφωνα με δημοσιεύματα, έκανε πρόταση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία μάλιστα προσφέρει και δύο ποδοσφαιριστές.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιταλικού «Calciomercato» η ομάδα του Παρισιού έκανε πρόταση στους «κόκκινους διαβόλους» για τον Πολ Πογκμπά, στην οποία μέσα εκτός από ένα σημαντικό ποσό αναφέρονται τα ονόματα των Άνχελ ντι Μαρία και Γιούλιαν Ντράξλερ ως ανταλλάγματα.

Βέβαια εδώ εντοπίζεται και το βασικό πρόβλημα μιας και στο Μάντσεστερ

δεν θέλουν να δουν... ζωγραφιστό τον Αργεντινό. Όχι μόνο για την τραγική του σεζόν την περίοδο 2014/15 αλλά και για τη συμπεριφορά του στους περσινούς αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ -και δη σε αυτόν στο «Ολντ Τράφορντ». Όσον αφορά τον Ντράξλερ, ο Σόλσκιερ έχει εκφραστεί θετικά στο παρελθόν.

Εφόσον το ρεπορτάζ ισχύει, τότε πρόκειται για αλλαγή... σκηνικού στην υπόθεση Πογκμπά, τον οποίο η Γιουνάιτεντ θέλει να πουλήσει, μιας και απομένει μόλις έναν χρόνος στο συμβόλαιο του, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει ασκήσει το δικαίωμα επέκτασης για ακόμη έναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα