Χαζομπαμπάς μέσω οθόνης κινητού: «Ραγίζει την καρδιά μου…»

Από τη μακρινή Νότιο Κορέα, όπου εδώ και τριάμισι χρόνια αποτελεί την επαγγελματική του στέγη, έγινε χαζομπαμπάς για πρώτη φορά ο Βαλεντίνος Σιέλης.

Ελέω της πανδημίας του κορωνοϊού ο 30χρονος αμυντικός δεν κατέστη δυνατό να ταξιδέψει στην Κύπρο και να είναι δίπλα στη σύντροφό του, όταν γεννήθηκε ο πρωτότοκός ρτους.

Ο Παφίτης άσος βίωσε τη διαδικασία της γέννας μέσω βιντεοκλήσης από το κινητό και μοιράστηκε τη χαρά της πατρότητας

με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media.

«Το αγοράκι μας είναι επιτέλους εδώ. Μετά από μια πολύ μακρά και αγχωτική μέρα, η δυνατή γυναίκα μου Φλορεντία γέννησε τον υγιή και όμορφο γιο μας Κυπριανό. Ραγίζει την καρδιά μου αφήνοντάς σε να το περάσεις χωρίς εμένα δίπλα σου, δεν μπορώ να σε αγκαλιάσω και να σε φιλήσω, να σου δώσει θάρρος και να δακρύσω στην αγκαλιά σου με χαρά και ανακούφιση, όταν γέννησες τον γιο μας.

Ποτέ δεν πίστευα ότι την πρώτη φορά που θα δω τον γιο μας θα ήταν μέσω μιας οθόνης τηλεφώνου, αλλά είμαι ευγνώμων για τους ανθρώπους που το έκαναν αυτό. Κράτησαν το τηλέφωνο και με άφησαν να νιώσω σαν να ήμουν εκεί και έβγαλαν φωτογραφίες, όταν είδα το παιδί μου για πρώτη φορά.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Δρ. Στέλιο Τσαγκαρίδη και τις εκπληκτικές νοσοκόμες και την ομάδα της Κλινικής Λήδρα, που μας βοήθησε να διατηρήσουμε την ηρεμία και τη θετικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και φέρνοντας το αγοράκι μου σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι επίσημα πατέρας», έγραψε ο ευτυχής χαζομπαμπάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χαζομπαμπάς, Ραγίζει,chazobabas, ragizei