«Το πρόβλημα της εθνικής είναι μεγαλύτερο. Σίγουρα θα φοβηθούν αρκετοί, αν...»

Έρμαιο στις διαθέσεις των παικτών της Ρωσίας έγινε το βράδυ της Τετάρτης η εθνική Κύπρου, η οποία αποχώρησε από την Αγία Πετρούπολη με μια πολύ βαριά ήττα (6-0).

Ο πρώην διεθνής άσος και νυν προπονητής της ΕΝΠ, Μαρίνος Σατσιάς μίλησε στον Super Sport για την αιτία του κακού στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Μετά το πρώτο γκολ

η ομάδα προσπάθησε, έχασε ευκαιρίες. Αν ισοφαρίζαμε, τα πράγματα θα ήταν αλλιώς. Δυστυχώς, όμως, στο δεύτερο ημίχρονο καταρρεύσαμε και ήρθε η βαριά ήττα μαζί και η απογοήτευση.

Περάσαμε ξανά τα ίδια, δυστυχώς, στο παρελθόν. Γενικά ως λαός περιμένουμε περισσότερα. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο. Όλα ξεκινούν από το γεγονός ότι δεν συμμετέχουν Κύπριοι ποδοσφαιριστές στα παιχνίδια. Πρέπει ν’ αλλάξει η κατάσταση για να αρχίσουν να παίζουν τα δικά μας παιδιά.

Αν υπάρχουν μεγάλα πρόστιμα ή αφαίρεση βαθμών, σίγουρα θα φοβηθούν αρκετοί. Πρέπει να δώσουμε περισσότερη έμφαση και σημασία στον Κύπριο ποδοσφαιριστή. Αν υπάρχουν μεγαλύτερες ποινές, τότε οι ομάδες θ’ αναγκαστούν να ψάξουν για Κύπριους. Επίσης, οι μεγάλες ομάδες που έχουν την οικονομική ευχέρεια δεν βάζουν Κύπριους δεν τους ενδιαφέρει το πρόστιμο γιατί είναι μικρό», εκτίμησε ο Σατσιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα